Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

bwin inside

197 pregleda · 3 odgovora · otvorena 03.05.2011. u 19:53

E ovako treba mi neko ko je upucen u bwin prvenstveno i za koliko mogu izvaditi debitnu visu karticu u raiffajzen banci msm dobiti na raspolaganje i koliko je sada bonus na prvu uplatu i koliko se puta mora okrenuti bonus s uplatom i s kojom kvotom i sta je binside nesto sam gledao i kako se dobijaju bodovi i koliko i kako traJE vremenski izgleda da se brisu nakon odredjenog vremena i ko je koliko i skupio znaci treba mi sve oko bwina cuo sam da bet at home nije toliko pouzdan kao bwin da blokiraju korisnike hmm .... Hvala unaprijed na odgovorima ...
Za izvadit karticu ti treba nekih 10-15 dana maksimalno, a što se tiče bonusa. Bolje bi bilo da ti neko pošalje pozivnicu ako već imaš nekog prijatelja koji koristi b-win. Na taj način ćeš dobit početni bonus od 5€ za aktivaciju accounta te još 10€ virtualni dar tvog prijatelja. na taj način bi već imao 25€ na računu jer 10€ je minimalna uplata na account + 5€ bonusa kod registracije + 10€ bonusa od prijatelja.
Ako nemaš nikog onda ćeš dobiti samo 5€ bonusa tj imat ćeš ukupno 15€

Imam ja account na b-winu mogu ti poslat pozivnicu kad središ sve u vezi kartice.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.