Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

OMFG WEB RIP OFF!

118 pregleda · 1 odgovor · otvorena 01.05.2011. u 03:33

Zdravo Gamersi,

Kako nebi uzaludno trosio rijecii naveo vas na SKIM READING cu biti cim kraci. Kao sto i sami naslov teme govori, se radi o rip off-u web stranice koju sam licno kodirao za jednu talentovanu i ambicioznu osobu ( tina-design.com ).

Zasto sam se obratio na Gamers.ba, i koga to uopste zanima?

Postoji vise razloga, ja cu ukratko navesti par:

1. Gamers.ba privlaci svakodnevno ogroman broj posjetioca i time se vrsi akumulacija i razmjena raznoraznih informacija. Ukratko, ukoliko ste Vi obavjesteni o takozvanim firmama ili osobama koje nude "ukradene" stvari ili radove, i istoimene preprodaju, ce te vjerovatno posavjetovati i sami izbjegavati takve ali slicne firme.

2. Kao koliko-toliko kreativna osoba koja u najboljem slucaju pokusava biti "unikatna", i koja ulaze ogromno vremena i truda radeci to sto radi, smatram da je najvaznije misljenje i feedback community-a.

3. Sta god radili, ili cime god se bavili sve Vas molim da nikad ali bash nikad nemojte ripovati tudji rad i trud. Nemam nista protiv toga da inspirisem ili nadjem inspiraciju u tudjim radovima, ali 100% rip off je samo dokaz da ste lijena i low osoba.

Ok erm, vec sam previse napisao i stoga cu ostaviti link da procitate blog post o rip off-u i mozda ostavite vas komentar ovdje ili na samom blogu.

http://blog.xtreamhosting.net/entry/oh-god-another-website-rip-off/
Sad kao ona pravi nekakve logoe, a njezin vlastiti logo je rip.
Pa gdje to ima. :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.