Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

5.684 pregleda · 13 odgovora · otvorena 29.04.2011. u 18:15

Ajde super

Ja sam donekle stavljao ove IKONICE, ali vidim boli njih briga i reko što bi i ja se mučio tražiti.

Stavi pravilo da na svaku temu moraju staviti link od pravila.
Drago mi je sto si uvazio ovaj moj prijedlog, tj. ponovio si svoj stari pravilnik.
Jer je pomalo glupo gledati kad stavljaju " 5/5 Nice ", "(Pre)jako" itd. Pa kad vec imaju pravila treba ih postivati. Kada u FanArtu, mozete stavljati zvjezdice, neznam sto bi u Gaming movies bilo drugacije. Cisto se nadam da ce postivati ova pravila, i da ce ti neko pomoci od global mod-ova/admina u dijeljenju samara, gagova, opomena za nepostivanje pravila.

~ Poz
Napokon i pravila .
Dosta je bilo spamanja u ovom podforumu,i ne pregledaju movie a napisu "nice" extra i ostale gluposti .
I da mire ako mi mozes naci tutorial kako usporiti neki dio videa ?
Pozdrav
Darda je napisao/la:
Napokon i pravila .
Dosta je bilo spamanja u ovom podforumu,i ne pregledaju movie a napisu "nice" extra i ostale gluposti .
I da mire ako mi mozes naci tutorial kako usporiti neki dio videa ?
Pozdrav
http://worldofgnr.com/visualstudio/?p=69

HF

Post dobio aplauz od miire

Zahvaljujem što si i moj TUT stavio

Post dobio aplauz od miire

Stavi i HLAE za p47.
Nabij posjecenost profila :X.

Fino sto si osvjezio sticky mada nije bilo potrebno *:

Post dobio šamar od miire

Odlična Tema Miire.Ovo će svima pomoći, sada zaista moviemakeri moraju shvatiti u čemu je problem.Sve je manje oni postova "dobar" GJ
Vidim uveo se red otkako si postavio temu ,jos malo pa cete negdje biti kao fanart hehe . uglavnom ,nema vise postova tipa "prejako" "sila" "GJ" itd. svaka cast neka malo
Hvala sto si stavio moj quality tutorial

Ocekujte po 1 tut svaki dan
Zahvaljujem na editu što si stavio moj tutorijal, biće još abd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.