pozz
eo i od mene nesto korisno
Vjerovatno svi koji imate mobitel sa android sustavom skidate aplikacije iz Android Marketa
Kao sto znate mi u BiH , Hrvatskoj , Srbiji ... imamo pristup samo skidanju FREE aplikacija , koje se ne trebaju placat
i uopce ne mozemo vidit aplikacije koje se placaju
Znate valjda da sa otkljucanim iphoneom mozete besplatno skidat i aplikacije koje se placaju
e pa to mozete i na androidu
Sve sto trebate da se prikopcate na neki wlan , mozete i preko mreze ako imate kredita
i odete na stranicu : www.applanet.net
ZNACI U TU STRANICU MORATE UCI PREKO MOBITELA , a ne preko komp. !!!
i cim udjete u tu stranicu pocet ce vam se skidat applanet aplikacija koja izgleda kao standardni Android market
odma cete vidit da skida gore u notifications
samo instalirajte program , udjite i mozete skidat i sto je free i sto nije free
imate dosta dobrih igrica , kao sto je pes2011 i slicno.
i programa dosta ima , raznih novih dizajnova widgeta i slicno.
eo i od mene nesto korisno

Vjerovatno svi koji imate mobitel sa android sustavom skidate aplikacije iz Android Marketa
Kao sto znate mi u BiH , Hrvatskoj , Srbiji ... imamo pristup samo skidanju FREE aplikacija , koje se ne trebaju placat
i uopce ne mozemo vidit aplikacije koje se placaju

Znate valjda da sa otkljucanim iphoneom mozete besplatno skidat i aplikacije koje se placaju
e pa to mozete i na androidu
Sve sto trebate da se prikopcate na neki wlan , mozete i preko mreze ako imate kredita

i odete na stranicu : www.applanet.net
ZNACI U TU STRANICU MORATE UCI PREKO MOBITELA , a ne preko komp. !!!
i cim udjete u tu stranicu pocet ce vam se skidat applanet aplikacija koja izgleda kao standardni Android market
odma cete vidit da skida gore u notifications
samo instalirajte program , udjite i mozete skidat i sto je free i sto nije free

imate dosta dobrih igrica , kao sto je pes2011 i slicno.
i programa dosta ima , raznih novih dizajnova widgeta i slicno.