Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prsten smrti

262 pregleda · 5 odgovora · otvorena 28.04.2011. u 21:08

Pozdrav gamers-i. Imam jednu molbu za vas. Imam xbox 360 slim, i slucajno sam dok mi je bio upaljen xbox pomjerio konzolu, te je se stvorila neka ogrebotina u obliku kruga na cd-u. Neki kazu da se moze popraviti pastom, neki bananom , ali probao sam i ne radi. Sada nasao sam na netu, da u inostranstvu ljudi odu u prodavnicu gdje se prodaju ovi cd-ovi, te odnesu i oni im za jedno 3$ poprave tu ogrebotinu. Cd mi je orginal, pa da ne bih kupovao novi, da vas pitam znate li gdje se to moze odraditi ???
Promijeni ime teme
RROD-crveni prsten smrti je kad se konzola ne pali, nego ostane svijetliti crveni krug oko tipke za paljenje konzole s tim da se konzola ne upali.
Sorry za offtopic

primjer:
iMZ je napisao/la:
Promijeni ime teme :)
RROD-crveni prsten smrti je kad se konzola ne pali, nego ostane svijetliti crveni krug oko tipke za paljenje konzole s tim da se konzola ne upali.
Sorry za offtopic :)

primjer:
Bravo. Kakve veze ima RROD sa ogrebotinom na CD-u ????????
Sto se tice teme ja mislim da nema spasa CD-u :*
CorporalNomad je napisao/la:
Bravo. Kakve veze ima RROD sa ogrebotinom na CD-u ??
Sto se tice teme ja mislim da nema spasa CD-u :*
Ime teme je prsten smrti A.K.A RROD, a ogreban mu cd
iMZ je napisao/la:
Ime teme je prsten smrti A.K.A RROD, a ogreban mu cd
hahahahahha e bas da se sjebes.

Pa ne kontam sto ti se ovako tema zove, ako ti je ogreban CD ??
Sorry :D Perfect circle sracth , malo sam pogrijesio. Ali svejedno, ima li neko rjesenje. Evo sto vise trazim, sve vise nalazim ovo da salju microsoftu i on im vrati besplatan primjerak ako je njihova igrica ( a u mom slucaju jeste). I jos sam nasao da se odnese u tu radnju i oni ga poliraju :p

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.