Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba cw serveri, rezultat konkursa.

304 pregleda · 16 odgovora · otvorena 28.04.2011. u 20:40

Prije svega :

Admin koji mjesečno digne najviše ODIGRANIH mixeva, kao nagradu, dobija 100 bodova. A igrač koji bude imao najbolji score na mixu, dobija aplauz, naravno uz priložen SS, od strane igrača. I da, što se tiče tog aplauza, može kasniti dan, ili dva.

Admine su dobili :

spectre

FRkii

TEKILLAAA

yezzAAA

R3PL1K4N7

elitewow

Svaki admin je dužan sedmično dići barem 10 mixeva.

Svi admini sa gamers.ba public servera su obrisani. Uskoro će biti dignuta konkurs tema za gamers.ba public server.

Toliko za sada.
hvala na pruzenoj prilici, 10 mixeva nece biti ni najmanji problem s obzirom da sam na e-playu i gatheru dizo po 30+ sedmicno
Čestitam svima.

Proxy [AIMER]
Hvala dragom Allahu da su admini na pubu ukinuti,mene lik banovao kao na hlađenje spuca mi perm. ban(vjerovatno što sam admina 2 puta uzastopno ubio)
Dođe mi Mupixx bio igrač imao aimbot headove kroz kutiju ja mu na tsay kažem ima aim on kaže nema opciju ban,nakon par minuta bacio je flesh koji me nije cijelog pokrio(vidjeo sam jasno)i ubio sam ga i on kaže da imam flesh remove i banova me,a maloprije reče da nema opciju
Ovo za najveci score na mixu, svakako neki fragerisu i tako prodaju druge, nemojte biti glupi pa im povecavati motiv i zelju za fragovima sa ovim aplauzom ... sta vam je :S

Za admine, mogu i ja nekome dati 100bod kada niko ne bude htio donirati, toliko od mene, poz !
Samo da kazem da "yezAAA" nije zasluzio admina. Kada mu je neko bio dao admina, dizao je mix ali u jutro u 8 sati. Pa mu se niko ne adda i stopa. Jednom kada smo igrali mix igramo, u pola meca on izađe.
FritzzYYYY je napisao/la:
Ovo za najveci score na mixu, svakako neki fragerisu i tako prodaju druge, nemojte biti glupi pa im povecavati motiv i zelju za fragovima sa ovim aplauzom ... sta vam je :S

Za admine, mogu i ja nekome dati 100bod kada niko ne bude htio donirati, toliko od mene, poz !
Pa brate, no offence, ali niko ti nije duzan da tu igra kako ce mu neko drugi reci. Ne mozes primer ti reci nekome "Nemoj da ides rush, stoj na sajt" ili nesto tako. Ko kako hoce, tako ce da igra.

Btw cestitam svima.
Hvala, bit će opravdano
und1 je napisao/la:
Samo da kazem da "yezAAA" nije zasluzio admina. Kada mu je neko bio dao admina, dizao je mix ali u jutro u 8 sati. Pa mu se niko ne adda i stopa. Jednom kada smo igrali mix igramo, u pola meca on izađe.
Jel te stid ? dizo sam mixeve stalno , a to da sam izaso nisam nikada.. mixeve nisam dizao 5 dana zbog opravdanih razloga .. fala cao ;) !!
yezzAAA je napisao/la:
Jel te stid ? dizo sam mixeve stalno , a to da sam izaso nisam nikada.. mixeve nisam dizao 5 dana zbog opravdanih razloga .. fala cao !!
Stid ? NE. Evo zamolio bih te da mi das link teme, na kojoj nisi stop-a, i da si stavio status.
und1 je napisao/la:
Stid ? NE. Evo zamolio bih te da mi das link teme, na kojoj nisi stop-a, i da si stavio status.
A kako cu ja , ja dignem mix i add se 5 6 i sta cu mix igrati 3 vs 3 jel ? moram stop -.-''
Oh maj Gad . njanja vodi servere eto dokle je došlo
Nemojte da vam sami admini izlaze u pola metcha
cestitke momci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.