Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PROBLEM] Beat Thang Installation

56 pregleda · 0 odgovora · otvorena 27.04.2011. u 21:57

Eh ljudi, ovako da počnem odmah, skinuo sam Beat Thang Pro, neku verziju, ne znam tačno kako se zove, mrsko mi prekopiravati ime, ali to i nije bitno toliko

Što je bitno jeste to da mi se dešava problem pri installaciji. Kada pokrenem installaciju, sve se normalno instalira, i dođe na kraj, i izbaci ovo

Ako ne označim i kliknem finish, ništa se ne desi, s' tim da nemam niti jednog .exe fajla osim unistall, u folderu u kojem sam instalirao program.

A ako označim i kliknem finish, desi se ovo.

I kada ugasim to, naravno je sve ostalo instalirano bez ikakvog .exe osim unistall, u installacijskom folderu.

Probao sam čak i posebno skinuti ovo "Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package x86", skinuo, "instlairao", pokrenem installaciju opet, označim isti problem, ne označim, isti problem..

Molim vas ljudi pomagajte kako znate i možete, naravno ako se ne razumijete, ako ste dumbass k'o i ja nemojte majke vam ništa pisati na temu. Unaprijed zahvaljujem ovima koji se razumije i koji su ako ništa pokušali da pomognu...

Također, molio bih da ne pišete to da bi mogao da skinem drugi program i nešto slično, naletio sam na ovo, svidio mi se program, veoma je jednostavan, želim da malo eksperimentišem u njemu, neću se baviti ovim ili nešto slično tako da...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.