Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 110 bodova

[RQ] Clan Logo

391 pregled · 15 odgovora · otvorena 27.04.2011. u 21:08

Veličina / Dimenzije :800x800px;
[Slika / Render / Stock] : /
Boje] : Gradient siva, gradient svijetlo plava
[Font] : Vi izaberite, treba mi font tipa Sans, Arial itd
[Text / Naziv / Citat]: Chrystal Method
[Stil izrade] : Seriozan moderan dizajn logoa za cs klan
Transparent : da
[Okvir] : ne

Logo ce ici na majce, znaci znate otprilike sta mi treba.

cya~
Evo nesto od mene

Ev pa ak ti se svidza moj stil

DuckZz je napisao/la:

ovaj zadnji je ripovan!,znam jer vidim po ovim gore da ne znas nesto ovako napravit ,ne mozes svakog zajebavat jbg! NO RIP!!
rason je napisao/la:
ovaj zadnji je ripovan!,znam jer vidim po ovim gore da ne znas nesto ovako napravit ,ne mozes svakog zajebavat jbg! NO RIP!!
Svaka cast..... isto koda sam ovo radio 2 dana a ne 30 minuta sva 3.... normalno da je 3 ripovan .. pardon, pracen po tutorialu,ali ko jos negleda tutoriale kako napraviti ovo ?? ... niko se nije naucen rodio lol..... 8-) ovo se odnosi samo na ovaj 3 koji je ipak tezi za napravit u 30 minuta
DuckZz je napisao/la:
Svaka cast..... isto koda sam ovo radio 2 dana a ne 30 minuta sva 3.... normalno da je 3 ripovan .. pardon, pracen po tutorialu,ali ko jos negleda tutoriale kako napraviti ovo ?? ... niko se nije naucen rodio lol..... 8-) ovo se odnosi samo na ovaj 3 koji je ipak tezi za napravit u 30 minuta
rekli smo da necemo ripovat jbg,nije posteno za ostale
DuckZz je napisao/la:

Lol, preevise efekata. Ovo ide na majcu, treba mi nesto clean'n'simple, a ne ovo. Sry, probaj uraditi nesto bolje.
evo edit jest da su se i prije vidila slova c i m. ako boje ne pasu reci da promijenim

i u slucaju ako hoces samo tamnije boje ;

KRY1337 je napisao/la:
Lol, preevise efekata. Ovo ide na majcu, treba mi nesto clean'n'simple, a ne ovo. Sry, probaj uraditi nesto bolje.
Do kada ovo vrijedi ? posto kad kazes "uradi nesto bolje " do kada imam vremena za to posto ovaj reason nije los
DuckZz je napisao/la:
Do kada ovo vrijedi ? posto kad kazes "uradi nesto bolje " do kada imam vremena za to posto ovaj reason nije los
Cekat cu ja, nije mi problem, imam jos 2-3 nedelja do kad mi majce trebaju, tako da dok ne nadjem neki veoma dobar ostace otvorena tema
Not_Enough je napisao/la:

bas smijemo koristit rendere?
rason je napisao/la:
bas smijemo koristit rendere?
Rekao sam bez rendera
Po ovome sto vidim u vodstvu sam buahaha. Poslao sam na PM, vidim raste inspiracija nakon mojih postova pa zato.
iMZ je napisao/la:
Po ovome sto vidim u vodstvu sam buahaha. Poslao sam na PM, vidim raste inspiracija nakon mojih postova pa zato.
De pusti malo da mi radimo
Rješenje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.