Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

plus.ba pitanje

190 pregleda · 13 odgovora · otvorena 26.04.2011. u 22:15

Sta ono produženo ?
Uz svake dodje mikrofon ^^
headphone su ti samo sluske bez mic-a i nema onog kabla od 2m sto dodje
a full size ti je sa mic-om i tim kablom, to je sto ja znam
sto si ti zapeo za te siberie hahah
B1LKY je napisao/la:
headphone su ti samo sluske bez mic-a i nema onog kabla od 2m sto dodje
a full size ti je sa mic-om i tim kablom, to je sto ja znam
sto si ti zapeo za te siberie hahah
ma hocu ih da me ne bole usi od slusalica vise,probao sam ih i vidio da su extra i sad moram uzet jbg
a et sad me j**e sto uz ove smrduse ne dodje mic :/
Skupi pare, ako vec hoces siberie kupi v2(bolji zvuk, ne krche,mic na izvlacenje,malo udobnije itd...)

Uz ove msm da dodje kratki kabal samo
I mic moras naknadno kupovati(on je oko 25-30 KM)

I vidi, stalno je na forumu bilo siberie v1 krce povremeno, jedna slusalica radi druga krci itd.....
NexT_T1 je napisao/la:
Skupi pare, ako vec hoces siberie kupi v2(bolji zvuk, ne krche,mic na izvlacenje,malo udobnije itd...)

Uz ove msm da dodje kratki kabal samo :(

I vidi, stalno je na forumu bilo siberie v1 krce povremeno, jedna slusalica radi druga krci itd.....
a jel i sa 5H v2 USB tako ?? mslm da moram kupiti mic i kabal :$ ?
monacroN je napisao/la:
a jel i sa 5H v2 USB tako ?? mslm da moram kupiti mic i kabal :$ ?
nemoras na v2 ti dodje mic koji izvlacis iz slusalica
a kod ovih "http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=607" headphone samo tu mroas kupovati kabal i mic
a kada je full size dodje ti i mic i kabal
a kada je USB full size sve ovo i jos + zvucna
valjda
NexT_T1 je napisao/la:

Uz ove msm da dodje kratki kabal samo :(

Dobro ti je rekao. v2 zakon. Imao sam i v1 i v2, ali v2 nema dalje :D Jest da su skuplje ali isplati se vjeruj mi. I jos nesto svaki v2 model je bolji od v1 (uglavnom) jer popravljaju one nedostatke na v1. GL sa kupovinom.
mersimthebody je napisao/la:
ma hocu ih da me ne bole usi od slusalica vise,probao sam ih i vidio da su extra i sad moram uzet jbg
a et sad me j**e sto uz ove smrduse ne dodje mic :/
mic ti je +30KM,sto je svakako preskupo,jer mozes za 150KM kupiti SS V2 / 5H V2.

Ako zelis udobne slusalice,koje te nikad nece izadati ganjaj Sennheiser jer to je vrh od slusalica.
BR1cK je napisao/la:
mic ti je +30KM,sto je svakako preskupo,jer mozes za 150KM kupiti SS V2 / 5H V2.

Ako zelis udobne slusalice,koje te nikad nece izadati ganjaj Sennheiser jer to je vrh od slusalica.
ma nebi sennheiser izgledaju mi ko i one od 15KM :/ siberije makar lice na nesto,probat cu nac polovne v1 sa micom da je barem jeftinije ako ne nadjem onda nista je**t ga
ev bas gledam na PIKu sennheiser hd 201 50KM a bezveze skroz izgledaju i ona plastika Boze sacuvaj :/
ma nebi sennheiser izgledaju mi ko i one od 15KM :/ siberije makar lice na nesto,probat cu nac polovne v1 sa micom da je barem jeftinije ako ne nadjem onda nista je**t ga
ev bas gledam na PIKu sennheiser hd 201 50KM a bezveze skroz izgledaju i ona plastika Boze sacuvaj :/
pusti brate izgled :D sennheiser su prejake a sto se tice ss siberia v2 ili 5h :D
wazzzaap je napisao/la:
pusti brate izgled sennheiser su prejake a sto se tice ss siberia v2 ili 5h
a je**t ih kad ni one nemaju mic :/
a je**t ih kad ni one nemaju mic :/
nezz koliko ces para dati Sennheiser pc 350 prejake sve ima i mic i sve nezz kolko su para i ima li ih plusu :D
wazzzaap je napisao/la:
nezz koliko ces para dati Sennheiser pc 350 prejake sve ima i mic i sve nezz kolko su para i ima li ih plusu :D
180€,nema ih u plusu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.