sorry sto pitam opet ali treba mi u jednom od novijih unija (8 9 10 11) ... dosta dobar acc ako zeli neko da mi da...malo da igram... nek je barem u top1500 ili 1000 ... thx unaprijed
Diskusija
OGame
336 pregleda · 10 odgovora · otvorena 05.12.2006. u 21:21
Cekaj ba....
Da razjasnimo:
1) želiš na novim uni-jima acc. (OK)
2) želiš acc medju prvih 1500 ILI 1000. (
)
3) želiš da ti acc neko da (
)
Onda si ovdje na pogrešnom mjestu......
Sorry admini ali stvarno ovo je za no comment!
Da razjasnimo:
1) želiš na novim uni-jima acc. (OK)
2) želiš acc medju prvih 1500 ILI 1000. (
)3) želiš da ti acc neko da (
)Onda si ovdje na pogrešnom mjestu......
Sorry admini ali stvarno ovo je za no comment!
4dm!r je napisao/la:
Ja mislim da je lik sve fino naveo i da je bio jasan, tako da se admini trebaaju s tobom pozabaviti a ne sa njim
, covjek je fino rekao a to sto ti kolutas ocima na ovo njegovo tvoj problem.A coya, mozda ti nesto nadjem, a de mi josh reci kakav si igrac inace, imam jedan acc, pa gledam da li da ti ga dam, dobar je account, ali sada ne znam da li si dobar igrac, da ti dzaba ne dajem ako nisi ( ako si pocetnik
) da igras sa mnom u uniu 8.
Ajde javi jesi prije igrao u nekom uniu i znash li igrati dosta dobro ?
| Cekaj ba.... Da razjasnimo: 1) želiš na novim uni-jima acc. (OK) 2) želiš acc medju prvih 1500 ILI 1000. ( )3) želiš da ti acc neko da ( )Onda si ovdje na pogrešnom mjestu...... Sorry admini ali stvarno ovo je za no comment! |
Ja mislim da je lik sve fino naveo i da je bio jasan, tako da se admini trebaaju s tobom pozabaviti a ne sa njim
, covjek je fino rekao a to sto ti kolutas ocima na ovo njegovo tvoj problem.A coya, mozda ti nesto nadjem, a de mi josh reci kakav si igrac inace, imam jedan acc, pa gledam da li da ti ga dam, dobar je account, ali sada ne znam da li si dobar igrac, da ti dzaba ne dajem ako nisi ( ako si pocetnik
) da igras sa mnom u uniu 8.Ajde javi jesi prije igrao u nekom uniu i znash li igrati dosta dobro ?
4dm!r je napisao/la:
ne javljaj se pls ... ljudi dijele acc
bio sam medju top 500 u uni1 dok je prvi imao oko 300k bodova ... i prestao sam .. dogurao do 100k i prestao .. znam igrati ne brini
| Cekaj ba.... Da razjasnimo: 1) želiš na novim uni-jima acc. (OK) 2) želiš acc medju prvih 1500 ILI 1000. ( )3) želiš da ti acc neko da ( )Onda si ovdje na pogrešnom mjestu...... Sorry admini ali stvarno ovo je za no comment! |
ne javljaj se pls ... ljudi dijele acc
bio sam medju top 500 u uni1 dok je prvi imao oko 300k bodova ... i prestao sam .. dogurao do 100k i prestao .. znam igrati ne brini
UNI9 , 51835 (Mjesto 411 od 2184) , ne dajem samo se hvalim ! 
btw. imao sam u UNI11 acc top500 al sam dao haveru za 10KM !
ako sta nabavim javit cu ti da ti dam , pozz

btw. imao sam u UNI11 acc top500 al sam dao haveru za 10KM !

ako sta nabavim javit cu ti da ti dam , pozz
mrsh crkni ....
cefnulo mi se opet da igram a sada da krecem od 0 bezveze je a vidim svakih 5 10 dana neka tema neko dijeli acc ... pa eto htio bih i ja jedan
cefnulo mi se opet da igram a sada da krecem od 0 bezveze je a vidim svakih 5 10 dana neka tema neko dijeli acc ... pa eto htio bih i ja jedan
coya! je napisao/la:
brate da si dao bodova , svi bi ti navalili , tema i vech imala 2 stranice , ali nisi dao bodova , nemoj nish ocekivati , a ja ako nabavim sta , javim ti ..
| mrsh crkni .... cefnulo mi se opet da igram a sada da krecem od 0 bezveze je a vidim svakih 5 10 dana neka tema neko dijeli acc ... pa eto htio bih i ja jedan |
brate da si dao bodova , svi bi ti navalili , tema i vech imala 2 stranice , ali nisi dao bodova , nemoj nish ocekivati , a ja ako nabavim sta , javim ti ..
skaLa` je napisao/la:
lol, de malo pogledaj tamo TOP 10 HoF uni 8 i pogledaj nick salkony.....a ja se josh ne hvalim a imao sam flotu top 40
, ali jbga zaspao neku noc i tup ode u tri lepe 1700bbova, 11111 ml, 800 recikelra....
@ coya, daj dodji na ovaj msn da ti dam taj acc....i da udjes u ovaj savez u kojem sam ja...
skala 2nd posto, pa zar mislish da svi hoce samoo bodove, ja to ne gldam tako, evo sam se potrudio i za 5 min sam mu nasao acc u top 600
, nije neki ali eto...
coya moze se fino uznapredovati, da ja nisam u FR ja bih ti slao resurse, ali nema problema bice i toga uskoro
UNI9 , 51835 (Mjesto 411 od 2184) , ne dajem samo se hvalim ! ![]() btw. imao sam u UNI11 acc top500 al sam dao haveru za 10KM ! ![]() ako sta nabavim javit cu ti da ti dam , pozz |
lol, de malo pogledaj tamo TOP 10 HoF uni 8 i pogledaj nick salkony.....a ja se josh ne hvalim a imao sam flotu top 40
, ali jbga zaspao neku noc i tup ode u tri lepe 1700bbova, 11111 ml, 800 recikelra....
@ coya, daj dodji na ovaj msn da ti dam taj acc....i da udjes u ovaj savez u kojem sam ja...
skala 2nd posto, pa zar mislish da svi hoce samoo bodove, ja to ne gldam tako, evo sam se potrudio i za 5 min sam mu nasao acc u top 600
, nije neki ali eto...
coya moze se fino uznapredovati, da ja nisam u FR ja bih ti slao resurse, ali nema problema bice i toga uskoro
posalji mi pm sa svojim mailom .. ovo mi nije prawi mail u profilu
4dm!r je napisao/la:
P.S.
NE SERIIIIIIII
P.P.S. Morao sam ovo napisat pa da dobijem 8469749 samara
AKO HOCES IMAM TI ACC NA BITEFIGHTEU
P.S.
NE SERIIIIIIII
P.P.S. Morao sam ovo napisat pa da dobijem 8469749 samara

AKO HOCES IMAM TI ACC NA BITEFIGHTEU
Zadnji edit: 05.12.06 u 22:30:42
zavrseno..close topic .. salchin tha man
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.