Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

banovan bez razloga

79 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.04.2011. u 15:56

Vi koji ste admini jel vi uopce vodi te racuna ko su vam admini.Upravo sam banovan sto sam ubijo zaredo sto se meni nedogadaj cesto jer sam jos pocetnik u CS 1.6,vas Fireman(Admin) koji vidim da je odlican igrac,iz nekog nejasnog razloga me banovo ne kicko nego bano.a svidja mi se vas server i nisam ocekivo ovo.niti sam krsio kakva pravila niti ista samo sam zeljen igranja a kod vas mi se svidja.Vec dugo igram COD2 i nisam nikad bio banovan.Sad me pocelo zanimati CS 1.6 vec imam oko 200h i svidja mi se.zato vas molim da me od unbanujete,i da popricate sa svojim adminima kao sto je fireman.inace me neyanimaju forumi jedino kad nsto trebam.ako sam nesta zaboravio odg, molim vas.
samo slusaj sebe : Vi koji ste admini da li vi vodite racuna ko su vam admini wtf ?? ..

Sturmgezzuhtzz je napisao/la:
samo slusaj sebe : Vi koji ste admini da li vi vodite racuna ko su vam admini wtf ?? ..

Prvo pogledaj svoje teme, retardirani čovječe. Momku je prva tema, a forumi ga ne zanimaju kao sto je i napisao

Ovo nije nista novo, i ja sam banovan, ne znam igrati naravno. Ubiješ admina, banovan si

:-[
Skontao si ! Šta glumiš?
scammeru

Što ja ne mogu ovakvih poput tebe ...
Toga je uvjek bilo.
pa zato su tu forumi ako nesta neznas i zelis da saznas i da pitas a i da ispravis necije greske,a mislim da sam bio jasan sto ste i neki shvatili sta hocu. ali neznam koje tu glavni,ako bih ga trazio naso bih ga ali nije bitno jer ocekujem da se javi,
kenaN_ je napisao/la:
Prvo pogledaj svoje teme, retardirani čovječe. Momku je prva tema, a forumi ga ne zanimaju kao sto je i napisao

Ovo nije nista novo, i ja sam banovan, ne znam igrati naravno. Ubiješ admina, banovan si
Momku je prva tema, a forumi ga ne zanimaju kao sto je i napisao

Onda ne treba trazit pomoc od foruma

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.