Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Lap top

391 pregled · 7 odgovora · otvorena 05.12.2006. u 21:11

Category: Notebook,
Model: IBM ThinkPad T30,
P/N: 162C078,
MTM: 2366-86G
CPU: P4 - 2GHz, RAM: 512MB,
HDD: 20GB
Additions: CD-RW/DVD

Star 2 god. Baterija je slaba, znaci lap top ne moze radti duze od 1-2 sata.. he***s batrery kupim novu....

Uglavnom lik prodaje laptop... konfiguracije je gore, za 400 KM

DA LI SE ISPLATI UZETI
E gore konfiguracije ja ne bih uzeo.......
Ali dodas josh koju kermu i mozes uzeti bolji od toga.....
Meni cjena odgovara ako ti neuzmes javi meni ja uzimam
               Ownage je napisao/la:

cijena je tu i tamo dodas jos koju markicu mozes kupit dobar laptop ali nisam reko da mozes kupit najbolji zato ovo se ne isplati kupovat ja osobno barem tako mislim!! poZZZ LJUDI
Nice Price

Mislim i nije toliko, sta se sve moze naci kad mi je yassa pricao za 600 KM npr... Da covjek place...

Al eto po meni je to povoljno brate... Navali, neces pozaliti, ipak 400 KM = Laptop , nice confing. , take it

Pozzdrav ...

I na ovu temu moram da dodam sliku & par rijeci :

@4dm!r : nemoj da spamas debilcino mala, uzivaj na forumu, without spam, kad se ne razumijes u nesto ostani sa strane, a ne pravi se pametan ... Gluposti valjas, nisi 2 laptopa vidio u zivotu, nisi koristio nikad ... So STFU...

ako ne kupis ti javi meni ja uzimam 100% jer ga mogu odma prodati za 600 istog dana

@4dm!r :tvoj post je za djete od 8 godina...pa hvala bogu da se moze kupiti bolji za vise para...jao boze pa ovo jos nisam videoo hmm...ne znam zasto neko koristi forum kad ne zna njegovu svrhu...
               hpko je napisao/la:
ako ne kupis ti javi meni ja uzimam 100% jer ga mogu odma prodati za 600 istog dana

@4dm!r :tvoj post je za djete od 8 godina...pa hvala bogu da se moze kupiti bolji za vise para...jao boze pa ovo jos nisam videoo hmm...ne znam zasto neko koristi forum kad ne zna njegovu svrhu...

hehee brate ima vaki 8-13 laptopa pa lik prodaje...

to ti je jedna firma koja svake 2 god kupuje nove laptope i pridaje stare...
gdje se firma nalazi, kako mogu doci do tog lika

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.