Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Novi Podforum[Tutorijali]

205 pregleda · 17 odgovora · otvorena 26.04.2011. u 15:44

Pozdrav:Administraciji, gmodovima,modovima i ostalim memberima.

Naime,mnogi od vas imaju probleme oko računara,mobitela,igara šta ja znam svega i svačega.
Pretrazujuci forum trazeci jedan [TUT] jedva sam se snasao jer je taj isti tut bio u pogresnom podforumu, sa ne informativnim imenom(neka nova rijec :r ).Na forumu su tutovi razbacani u 101Podforum, a memberi se moraju namuciti da bi ih našli.

Zar ne bi bilo bolje imati sve na jednom mjestu ?

Ne znam koliko se vama svidja ova ideja,ali svejedno razmislite
~Potrebno je otvoriti novi podforum "TUTORIJALI"gdje ce memberi otvarati tutove u ovom podforumu ne bitno vezano za bilo koju temu~
Kazne bi mogle biti odredjene nekim pravilima tipa: Pogresno ime teme(tutorijala): Samar
Ne pisanje tutova u ovom podforumu: samar
Spamanje po tutovima. Samar
Psovke, vrijedjanje: ban
°°Administracija razmislite o ovome°°
Ako moze u zanimljive neko vrijeme <3
Potrudicu se da se svaki spamer kazni zasto ne spamaj!
Do sad bilo X ovakvih tema, nisi ni prvi ni zadnji. I da ti predvidim, ništa od ovog .

Dok obrću se repa, nista se dirati neće
Podrzavam to sto hoces, ali i sad su tutovi organizirani, trebas tut za dotu odes i podforum wow i eto. Pod forum "Tutovi" bi zahtijevao jos podforuma unutar njega, naravno ako bi bilo zelje da to slici na nesto.

Ali dobra ideja :)
hmm taj podforum unutar njega bi mogao biti npr ::: CoD4,Cod2,Cs 1.6,Photoshop,Sony vegas,Filmovi, ostalo ... uopste nebi bilo lose
Mislim da je većina tutorijala stavljena pod sticky, tako da zaista nema potrebe za tim novim podforumom.
Zar ne bi podforum periferija ili PES i FIFA bio potrebniji od ovoga??

Ovo nije tutoriali.net nego gamers.ba i sve se to moze naci na google-u bez po' muke.....

Bolje podoforum periferija i vise podforuma za hardware(npr.kucista,hladjenje i napojne;;;overclock;;;pa mozda i case modding, ima ih dosta sigurno koji su se u tome okusali pa da prezentuju svoje radove, daju pokoji savjet itd)...ovako pitanja o tastaturama, misevima etc. stavljamo u hardware :-x

I tutovi su ti ugl. u software i FanArt podforumima, u ostalim nezzz jel' imaju i 3 tut-a ......
Iskreno nidje veze ideja al et
Dajte nam forum SPAM gdje se ne obračunavaju postovi i gdje možemo pisati šta hoćemo bez šamara/bana
Kao što su već neki rekli nema ništa od ovog. Otvarano je dosta prijedloga za podforume, ali riddle zauzet i nema puno vremena tako da ne ulazi puno na gamers.ba, a i kad uđe smore ga poruke.

Bilo je boljih prijedloga za PES i FIFU

@Medeni: Odlican prijedlog
Hmm.. Svaki novi član kad dođe pokušava šta ja znam pisati neke tutorijale, pomagati, skupljati postove i sticati neki respect.

Vjeruj, ohladit će te jako brzo ta volja

I što Stealth kaže svaki kvalitetan tutorial, fino Zelenom Na GB link i tražiš sticky i dobiješ ..
Medeni je napisao/la:
Dajte nam forum SPAM gdje se ne obračunavaju postovi i gdje možemo pisati šta hoćemo bez šamara/bana ???
Zivio medeni! :D
Sto me ne tiece ja sam ZA jer nakon dvije tri sedmice otici ce tema iz sticky, a vec nakon mjesec dana nece je biti na 1. stranici podforuma :P
Ne. Davno zakljuceno, novi podforumi se nece otvarati . =)

Da je u bilo kojem podforumu ovo ce ga naci. =D
Fin prijedlog, nadam se da će administracija uraditi nešto po pitanju ovog prijedloga.
Slažem se i s ovim što Medeni predlaže, dobro bi bilo kada bi bio podforum, ili barem tema u Coffe Shop-u Chat, na kojoj bi mogli pisati off topic postove, ne vezane za Gaming. Naravno, isti se ne bi uračunavali, ili što bi bilo još bolje da se nova tema za Chat otvori svake sedmice, a prehodna obriše.
Nešto slično je bilo i prije kada se dizala baš spam tema - "Petak Spam" men' se čini.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.