Diskusija
- Forum
1.239 pregleda · 29 odgovora · otvorena 25.04.2011. u 23:44
Hvala,bas koristan tut,trebalo mi je ovo !
Drug svaka čast tebi za trud ali iskreno , ja to odem na piratebay , ukucam ime filma , uprem seeds
i skidam . Onda u BS playeru ga pokrenem i on automatski skine prijevod !
Tesko ?
i skidam . Onda u BS playeru ga pokrenem i on automatski skine prijevod !Tesko ?

Headmyster je napisao/la:
Drug svaka čast tebi za trud ali iskreno , ja to odem na piratebay , ukucam ime filma , uprem seeds
i skidam . Onda u BS playeru ga pokrenem i on automatski skine prijevod !
Tesko ?
i skidam . Onda u BS playeru ga pokrenem i on automatski skine prijevod !Tesko ?

Fino, korisno, bravo, znam sve ovo, ali ima onih kojima ce pomoci 5+
Dobar tut, a u zadnje vrijeme sto se tice toga forum je mrtav ko Blackburn. Dobro ce doci jer se cesto dizu teme oko tih titlova.
Svaka cast, detaljan tut, ja bih ti preporucio da u onoj sekciji za rucno editovanje titlova dodas program Time Adjuster jer je po meni najbolji, za max 1min sredis sve sa titlovima
Sve detaljno napisano respect za temu
5+
5+
Hvala ti bate puno ovo mi je fkt trebalo 
Svaka cast

Svaka cast
Meni su potrebne dvije stvari :
1.JDownloader
2.Titlovi.net
Ako hoću na DVD da spržim = ConvertXToDVD 4
1.JDownloader
2.Titlovi.net
Ako hoću na DVD da spržim = ConvertXToDVD 4
Odlična stvar, ovako nešto za spajanje filma i prijevoda mi je trebalo .
Super stvar,mislim da ovo može zamijeniti Twisterow tut

EDIT
ronađi JDownloader da se može skinuti sa drUge stranice,taj download traži Softic downloader da skineš JDownloader

EDIT
ronađi JDownloader da se može skinuti sa drUge stranice,taj download traži Softic downloader da skineš JDownloader
Veoma veoma korisno.
Hvala puno , ovo mi je trebalo
svaka cast za trud skile, extra je sve, samo przenje cd-ova nije warez ?
Bravo, odlicno samo prepravi Na gemarsu je zabranjen warez u " Na gamersu je zabranjen warez" xD Odlicno!
Vrlo koristan tutorijal, treba temu staviti kao Sticky. Konačno da se neko potrudio i objasnio neke stvari u vezi skidanja filmova. I meni je dosta pomoglo, iako sam većinu stvari znao od ranije.
Sve u svemu, svaka čast, nadam se da će biti još ovakvih tema.
Sve u svemu, svaka čast, nadam se da će biti još ovakvih tema.
@Headmyster : Pročitaj temu par puta (nadam se da češ skontati).
@aer0 : Dodao sam, TY.
@TAU : Naravno da može btw, stavio sam sa officijalne stranice jer je to najsigurnije, a to što nekima može smetati postoji www.google.ba
@rat : Sa onim što ti misliš (piraterija i sl.) g.ba nema nikakve veze.
@Nedac4zr4il : Sve je udure
@farystr0n : Ako imaš kakav prijedlog, slobodno mi se obrati.
Hvala svima na pozitivnim komentarima, sve u cilju obrazovanja mladih korisnika i bespotrebnog dizanja tema, Ako imate kakav prijedlog vezan za IT slobodno mi se obratite (nadam se da ču ga realizovati).
@TAU : Naravno da može btw, stavio sam sa officijalne stranice jer je to najsigurnije, a to što nekima može smetati postoji www.google.ba

Hvala svima na pozitivnim komentarima, sve u cilju obrazovanja mladih korisnika i bespotrebnog dizanja tema, Ako imate kakav prijedlog vezan za IT slobodno mi se obratite (nadam se da ču ga realizovati).
skile je napisao/la:
@Headmyster : Pročitaj temu par puta (nadam se da češ skontati).

Da im zaljepiš na monitor oni bi opet dizali bespotrebne teme
*ime* torrent download
Prvi link skinem, za 20 gledam film
Ne kontam zašto ljudi komplikovaju svoje skidanje i skidaju preko rsa mua i tih sranja ... torrent forever !
Prvi link skinem, za 20 gledam film
Ne kontam zašto ljudi komplikovaju svoje skidanje i skidaju preko rsa mua i tih sranja ... torrent forever !
Dzaba sve kad meni nece da ocita dvd
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.