Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

|L|

149 pregleda · 12 odgovora · otvorena 23.04.2011. u 18:20

Kao sto vidite na slici kad pokrenem launcher ono se puni, napuni se pise verification completed i dugme play se ne osvjetli tj. ne mogu kliknuti na njega, probao sam reinstall, ponovo download launchera sve zivo. Kad sam prije pokrenuo skinuo mi se file od ~300 MB za sekund valjda je bio u cacheu ili negdje jer sam probao prije toga update pa mi je izbacio error neki pred kraj downloada.
ma samo cekaj bolan i krenut ce
mersimthebody je napisao/la:
ma samo cekaj bolan i krenut ce
stojalo mi sad pola sata :S
Probaj :
strijelica lijevo,desno,lijevo,desno,dole,dole,gore,gore i broj 3 i 4
ReoN je napisao/la:
Probaj :
strijelica lijevo,desno,lijevo,desno,dole,dole,gore,gore i broj 3 i 4
Zar to nije Code za League of Legends ?

Edit :

Da pitam, dok je aktivna još tema, da li je ono tačno igraš do 10 lvl taj NFS World i nadalje moraš plaćati ?
GaMeR_ExQ je napisao/la:
Zar to nije Code za League of Legends ?

Edit :

Da pitam, dok je aktivna još tema, da li je ono tačno igraš do 10 lvl taj NFS World i nadalje moraš plaćati ?
jest
spammam malo mora se sta ces
ReoN je napisao/la:
jest
spammam malo mora se sta ces
ne spamaj bezveze kad nisi upravu,ja level 13 nisam nista platio
Mislim da sam citao vijest da je Electronic Arts cijelu igru ucinio free4all...
Prvih mjesec/dva je bilo ono da moras platiti da bi isao dalje od level-a 12.

Znaci, sad je potpuno besplatna.

I kao sto su ti vec rekli, ili cekaj....ili skini drugu inst. ali obrisi onu prethodnu skroz i ocisti cashe browsera
Zato ti se tako brzo skinulo, ostalo u cashe-u!

Nadam se da sam bio bar od neke pomoci ...pozzz
Skines igru lagano s njihove stranice, sto je i najsigurnije. Login, verifikacija, download patcheva, to sto si rekao da ti je 300 mb skinulo za sekund - to ustvari nije bilo skidanje vec samo jos jedna verifikacija prethodno skinutog prometa potrebnog za pokretanje igre. Ostavi ga nek stoji koliko mu treba sve dok ne bude se play gumb upalio.
Justice je napisao/la:
Skines igru lagano s njihove stranice, sto je i najsigurnije. Login, verifikacija, download patcheva, to sto si rekao da ti je 300 mb skinulo za sekund - to ustvari nije bilo skidanje vec samo jos jedna verifikacija prethodno skinutog prometa potrebnog za pokretanje igre. Ostavi ga nek stoji koliko mu treba sve dok ne bude se play gumb upalio.
Proradilo nakon sat i kusur

Idol si mi xD (photoshop i to)
iMZ je napisao/la:
Proradilo nakon sat i kusur

Idol si mi xD (photoshop i to)
Jbg do konekcije zavisi mnogo.

Zahvaljujem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.