Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 50 bodova

AC:Brotherhood pitanja

222 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.04.2011. u 12:46

imao bih par pitanja oko igre.
imam pirat verziju i radi sve normala, ali pise da kad se prvi put pokrece treba biti online, a ja nisam bio i sad kad otvorim stalno mi pise offline mode ali mogu prekucavat, radi fino.
e sad mene zanima bi li nekako mogao ponovo u online modu pokrenuti (da ne reinstaliram) i moze li se igrati multiplayer sa piratskom verzijom (SKIDROW) i kako ?
evo 50 boba ko pomogne :*

btw ako ne moze mp, onda me ni ne zanima moze li online mod da se pokrene. Ovo nije warez da ne spamate dzaba.
hvala unaprijed
Ako pokreneš online mod updateovat će se igra pa nećeš ni SP moći igrat, a kako znam za MP on se samo igra na PS3 konzoli.
MP nemozes nikako, a nemoj online mode jer ti to patchuje na neku verziju i sjebe ti crack pa ces moci samo gledat ikonu na desktopu...
Kol'ko znam, nemoguće je igrati AC Brotherhood bez originala .

Sad, jesu li oni nešto napravili, ili pokušavaju da naprave to ne znam, jedino da malo sačekaš, pa će biti neka obavjest o tome .

Iako, mislim, da će uspjeti ovi iz razvojnog tima koji se time bave probiti zaštitu, i napraviti nešto vezano za MP, jer će novi AC na jesen stići, vjerovatno sa još boljim multiplayerom tako da...

Vidjet ćemo
ja sam prekucao. uradi ovako..
kad skines ac: brotherhood sa SKIDROW onim fileovima, prebaci ih u mapu i sve normalno.. zatim nađi crack na netu (zove se ACBSP.exe ), skini ga i ubaci u file folder gdje ti se nalaze ostali fileovi.. IZGASI NET SAD OBAVEZNO.. i ubaci i pokreni.. nemoj da ti bude lijeno, ja sam 5 puta instalirao i deinstalirao dok nisam fino namirio =)

EDIT #1
nakon što sve ovako uradiš, pokreni ga.
Nakon prvog pokretanja, možeš ga poslije (kad ga izgasiš recimo), slobodno pokretati dok ti je internet upaljen..
Plot igrice je odličan, uživaj =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.