Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pistolj na kuglice?

133 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.04.2011. u 15:17

Znaci izvinjavam se prije svega sto je ova tema totalno irelevantna sa gamingom, ali eto iole ima neke veze sa pistoljima na "KUGLICE" :D

ako neko hoce da dobije mobitel w300i

, dat cu mu ga ja za taj pistolj, mobitel ispravan i ocuvan, + dajem punjac i mtel karticu sa 15km kredita :D ZNACI javljajte mi se :D

Ako neko ima neki svoj da prodaje, obratite se meni, uzmam na veliko i kao najvaznije, ne furam :D Sry na offtopicu opet. valjda necu popusit ban zbog pistolja na kuglice XD
Pogledaj po kineskim prodavnicama! Imaju sigurno. Ja i danas dan imam desert eagle, hahah!
Pogledaj po kineskim prodavnicama! Imaju sigurno. Ja i danas dan imam desert eagle, hahah!;D
MorgaN je napisao/la:
Pogledaj po kineskim prodavnicama! Imaju sigurno. Ja i danas dan imam desert eagle, hahah!;D
Imam i ja :D
MorgaN je napisao/la:
kolko si ga platio :D? bravo, odoh po kineskim
Ode Zilla u Libiju

->
Ma vidjam ih zivota mi na svakom korak .. mora bit' po onim "jefta" prodavnicama .. A sto ce ti bgt ? xD
ALEJANDROO je napisao/la:
Ma vidjam ih zivota mi na svakom korak :D .. mora bit' po onim "jefta" prodavnicama .. A sto ce ti bgt ? xD

, dat cu mu ga ja za taj pistolj, mobitel ispravan i ocuvan, + dajem punjac i mtel karticu sa 15km kredita :D ZNACI javljajte mi se :D
Zilla je napisao/la:

koE zaplako za njim :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.