Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gta bosna

210 pregleda · 6 odgovora · otvorena 05.04.2011. u 19:10

Evo ovako evo sad vec svi prave nove patcheve svojih igrica gta srbija,crna gora ,hrvatska pa i cak i slovenija.
Pa me zanima imal raje koja je spremna da zajedno napravimo svoj Gta bosna patch 2011
Nadam se da ima .
Hwala
Uzivajte:D
Bio je davno GTA SA BIH patch.....ubagovano do bola!

San Andreas se isfurao :/
Ima ih mnogo koji igraju SAMP , ali ko jos igra San Andreas iz dosade ili prekucava??NIKO!
GTA 4 je vec druga prica 

I da , nije tako lahko napraviti mod za neku igru....svi dosadasnji modovi za SA (odnosi se na modove tipa GTA:BiH itd.) su bili ubagovani :/
NexT_T1 je napisao/la:
Bio je davno GTA SA BIH patch.....ubagovano do bola!

San Andreas se isfurao :/
Ima ih mnogo koji igraju SAMP , ali ko jos igra San Andreas iz dosade ili prekucava??NIKO!
GTA 4 je vec druga prica ;)

I da , nije tako lahko napraviti mod za neku igru....svi dosadasnji modovi za SA (odnosi se na modove tipa GTA:BiH itd.) su bili ubagovani :/
Znam ali Gta san andreas je malo meni bolja verzija istina da je grafika ko iz crtanog filma
Pozz
adel007 je napisao/la:
Znam ali Gta san andreas je malo meni bolja verzija istina da je grafika ko iz crtanog filma
Pozz
neka je sve bolje,ali raja ne igra tu igru ako imate volje napravite za gta 4
Ja sam se bavio time davno i znam dosta stvari plus imam par prijatelja koji su takodje zainteresovani .

Ali pristajem da pravimo ako i ti znas nesto mislim da se bar malo kontas jer necu sve da sam radim .
Dakle daj mi tvoj msn il fejs da te mogu kontaktirati !
Pozdrav .
Darda je napisao/la:
Ja sam se bavio time davno i znam dosta stvari plus imam par prijatelja koji su takodje zainteresovani .

Ali pristajem da pravimo ako i ti znas nesto mislim da se bar malo kontas jer necu sve da sam radim .
Dakle daj mi tvoj msn il fejs da te mogu kontaktirati !
Pozdrav .
Znam ja sve to i
Msn je [email uklonjen]
Facebook je adel vejzovic
Slazem se sa NExtom, nitko danas ne prekucava GTA , jer je igra totalno isfurala. Samo sto vecina igra San Andreas Multi player....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.