Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Koju igru?

108 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.04.2011. u 00:50

Evo frend mi ubrzo ima rodjendan, pa pošto on voli igre odlučio sam mu pokloniti jednu igru... E sad ja se nemogu odlučiti koju jer ima ih dosta, a traži se igra sa dobrim online multiplayerom.
Ja imam neke na pameti, pa ću ih nabrojati:

1. Call of Duty: Modern Warfare 2
2. Assassin's Creed : Brotherhood
3. Battlefield: Bad Company 2

Koja je po vama od ovih najbolja i ako imate vaš neki osobni prijedlog ne stidite se podjeliti ga .

EDIT: Zaboravio sam upozoriti spamere.
Tu drugu niposto. Jedino ako prije nije igrao pa mu mozes dati. Meni su prva dva dijela za 10+, pogotovo drugi dio , dok mi je treci SRANJE.
Pokloni mu tu trecu :D
Definitivno CoD: MW2
Umjesto igrice, brate platite mu da pojebe šta fino, ili kakvu striptizetu, ne budite no lajferi.
njanja je napisao/la:
Umjesto igrice, brate platite mu da pojebe šta fino, ili kakvu striptizetu, ne budite no lajferi. ;)
Stas' mu placat da pojebe. Nije valjda toliki pacenik da mora platit, da bi j**o :D. Al' vala i igricu kupiti, je nekako djeciji, al eto... ;)
Slazem se sa neksom to je nekako djecije,ali ti si postavio pitanje za igricu CoD: MW2 to je moj konacni odgovor svidjet cemu se
Je***i, dosta je.

Niste pitali koliko slavljenik ima godina? Mozda je 12-godisnjak, morons.

Anyway, uzmi MW2 original. Multiplayer u AC sucks, Battlefield vjerujem da je dobra igra, ali MW2 je MW2

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.