Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Strelice na nišanu

254 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.04.2011. u 01:11

Nisam znao sta da trazim na forumu da nebi pisao istu temu, jer ne znam kako bi to nazvao.

Treba mi pomoc.

Kako da produzim strelice na nisanu ??? osim da idem ono small medium i to..

Da mi je, ili na large da ih priblizim, ili na small produzim...
Sto se ti nebi drogiro ko sva ostala djeca...

Post dobio šamar od vLexinho

Pitanje je totalno neobično.

Postoji mogućnost da uradiš jedno a to jeste :

Probaj rezoluciju 640 x 480 stavis small nishan ili 800 x 600 medium ili čak large ja igram na sljedecem cfgu:

rezolucija ; 640x480
nisam : large , green , dynamic 0
sensitivity 2 , 2.2 i ponekad 1.7 zavisno , npr pistolj kad uzmem dad je 1.7 , awp kad uzmem tad je 2, puske ostale 2.2 cisto radi brzeg okretanja ako je protivnk s ledja ili ako je iza kojeg čoška.

Ne znam zavisno kako tebi odgovara , po meni je najbolje 640 x 480 , i large dynamic 0 .

Probaj razne pa vidi koji ti najbolje pase , jer jednostavno mislim da se ne moze produziti. To još nisam čuo.

PM for another question.
ldg je napisao/la:
Sto se ti nebi drogiro ko sva ostala djeca...
sto se ti nebi rokno i olakso svijet za glupana manje?

Ma inace sam uveo igrao na malim nisanu, ali kada mi lik dodje iza ledja, pa se moram okrenuti brzo, ne vidim gdje pucam, jer mi je nisam premalan pa ga ne mogu pravo pogoditi, a kod velikog nisama, ne valja sto se tice pistolja, jako tesko u glavu ide :S

ali probati cu sa rezolucijama. :D

Hvala :)
d3v1l je napisao/la:
Ma inace sam uveo igrao na malim nisanu, ali kada mi lik dodje iza ledja, pa se moram okrenuti brzo, ne vidim gdje pucam, jer mi je nisam premalan pa ga ne mogu pravo pogoditi, a kod velikog nisama, ne valja sto se tice pistolja, jako tesko u glavu ide :S

ali probati cu sa rezolucijama. 

Hvala 
Vidi ovako ,

Zaboravio sam navesti , da kad pucam pistoljem nisan mi je small , dok kad su puske onda mi je large. Jednostavno bindas sebi npr bind "F9" "cl_crosshair_size small" i bind "F10" "cl_crosshair_size large" mada sam ja na mišu bindo pošto koristim inteli 3.0 ^^
Lima je napisao/la:
sto se ti nebi rokno i olakso svijet za glupana manje?
-1 ostavi bambia na miru!

Znam sta hoces, ali to ti na cs 1.6 nemoze. To si ti pomijeso sa CS:S jer na njemu moze ( cl_crosshairscale "value")
NightWalker je napisao/la:
Vidi ovako ,

Zaboravio sam navesti , da kad pucam pistoljem nisan mi je small , dok kad su puske onda mi je large. Jednostavno bindas sebi npr bind "F9" "cl_crosshair_size small" i bind "F10" "cl_crosshair_size large" mada sam ja na mišu bindo pošto koristim inteli 3.0 ^^
Evo sacu uraditi to, Xai mi je.. imam i vise tipki :)

EDIT: da pokusam ovako..

bind "1" "slot1; cl_crosshair_size large"
bind "2" "slot2; cl_crosshair_size small"

Mozda bi bilo tako bolje ??

EDIT2:

namestio sam na ove slotove, ne moze mi na mouse 6 i 7 nesto... nz sto ?

EDIT3:

"MOUSE6" isn't a valid key
"MOUSE7" isn't a valid key

xD

koliko cu puta jos edit xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.