Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

?

60 pregleda · 3 odgovora · otvorena 30.03.2011. u 18:09

Cuo sam od par ljudi da je se kompanija Flour opet vratila u januaru u Sarajevo.Eh zanima me dali mozda neko zna nesto vise o tome i dali neko mozda zna ulicu ili broj telefona i nesto tako? Znam da nije pravo mjesto za ovo ali interesuje me da nedolazim djabe i lutam.Hvala
Ovako googlaj malo potrazi temu na forum.hr tamo se informacije o tome redovno updatuju ima tema preko 700 strana samo o flour,kbr,dynacorp sve bosanci tamo vode diskusije :)
Dynacorp ti nebi preporucio plata je mizerna, flour realno daje dobre plate ako dobijes ispod 3500$ nemoj ici znaci nevrijedi i sam ces vidit. Da je lako nije,

Otidji i na sodalive.ba Lukavacki forum oni ti zanju najbolje kad je gdje sta 90% ljudi u afganistanu i iraku su lukavcani :) i tamo bude obavijest redovno.

U vecini kampova situacija je podnosljiva dok bogami ako te zapadne los fob bolje ti je kuci odma dok nisi pogino :)
I ako budes iso za dynacorp nemoj potpisivat azijski ugovor bolje otidji na baustel ovde negdje radi nego to znaci samo europski!

Ko ode iznenadit ce se koji su bosanci po americkim bazama nebi me cudilo da alquaida napadne bosnu :D svaki drugi covjek bosanac , imaju bosanski klanovi po kampovima :D
Ja sam bio u DynCorp na 3 razgovora i rekli su da će me zvati, međutim ništa. Isto tako znam nekih 10 ljudi koji su otišli za stvarnko mizerne plate al' jbg nužda natjerala, a flouru možeš otić jedino ako imaš koga da te preporuči.
SKRBAE je napisao/la:
Ja sam bio u DynCorp na 3 razgovora i rekli su da će me zvati, međutim ništa. Isto tako znam nekih 10 ljudi koji su otišli za stvarnko mizerne plate al' jbg nužda natjerala, a flouru možeš otić jedino ako imaš koga da te preporuči.
to nije problem ja samo moram naci tu firmu di se nalazi i da odem na razgovor jeli znas di je? da mi das vise informacija na pm? hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.