Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Flat N97

181 pregled · 12 odgovora · otvorena 29.03.2011. u 23:14

Evo kupit ću pokvaren navodno n97,pa zanima me šta se dogodi ako je taj flat kabl crk'o,može li normalno raditi mobitel tipkovnica,ne ili kako to sve ide?

I da!!
KOliko košta novi flat za N97,znade li tko?
pa kad crkne flat kabal, valjda treba kupit novi ili šta već? -.-

Kad ode flat kabal, mobitel nema komunikacije sa displayem tako da nemaš nikakve koristi od fona, dok ne popraviš flat.
salih_dela je napisao/la:
pa kad crkne flat kabal, valjda treba kupit novi ili šta već? -.-

Kad ode flat kabal, mobitel nema komunikacije sa displayem tako da nemaš nikakve koristi od fona, dok ne popraviš flat.
Cuti ne bacaj se ...... ima neke logike koje pricas ali nije to to...

Flat kabal ... on ti moze uzrokovati pometnju zvuka telefona, zatim moze da ti onemoguci rad kamere .... i mnogih drugih stvarcica = ).. ja sam imao problem sa flat kablom i njegova zamjena je 20 KM..... najmanji problem , mozes i sam zamjeniti samo kupis nov
15 KM rodak mi je mijenjao prije 2-3 dana,ma nema to veze s tipkovnicom niti bilo cim drugim samo crn display,zamjena nije skupa eto :)
zamisli jedan kabl koji povezuje tvoju maticnu plocu sa ostalim dijelovima racunara (monitor, tast, mis, cam, zvuk) i taj ti kabl crkne.
to se vecinom desava zbog slajdanja, pohaba se kabl, nokie su poznate po tome da im taj kabl ne ide tako lako.
toplo bi ti preporucio da ne uzimas taj telefon jer je 99% ispadao ili se nesto drugo desilo s njim.
i da kad ode flet kabl neka od gore funkcija ti nece radit (mis, zvuk etc.. samo prebaci logicno te dijelove u telefon masta ha hu)

btw neces naci nigdje original flet kabl, radio sam u servisu mobitela, i znam sve veleprodaje ( u sarajevu imaju 3-4) i svi imaju istu robu.
Lockerz je napisao/la:
za kolko ces kupit taj N97 ?
C902 + 50 Km ću dati

@100kast1

Pa želiš reći da,ako ja promjenim flat,neka mi funkcija neće raditi normalno ili šta,ne razumijem te.
mrxilix je napisao/la:
C902 + 50 Km ću dati

@100kast1

Pa želiš reći da,ako ja promjenim flat,neka mi funkcija neće raditi normalno ili šta,ne razumijem te.
to je negdje oko 200 KM ako ne i vise a nov ti dodje 350
ne uzimaj nikad pokvaren telefon No 1

a flet kabal je skup za tu nokiu jedinu mozes uzet onaj kineski al to ce ti otici za 2 mjeseca opet
lijep pozdrav
Lockerz je napisao/la:
to je negdje oko 200 KM ako ne i vise a nov ti dodje 350
200 km je sam c902,+ 50 Km,pošto je n97 pokvaren,biseru
mrxilix je napisao/la:
200 km je sam c902,+ 50 Km,pošto je n97 pokvaren,biseru
pa izvini onda, to je jos gora situacija jer sam ja tvoj telefon ocijenio 150 KM i +50 doplate... znaci tebe izadje to 250 ? dodas 100 i imas nov, al ti kako oces, kako god sa srecom
Lockerz je napisao/la:
pa izvini onda, to je jos gora situacija jer sam ja tvoj telefon ocijenio 150 KM i +50 doplate... znaci tebe izadje to 250 ? dodas 100 i imas nov, al ti kako oces, kako god sa srecom
Jel mi mozes poslati samo link stranice gdje je 350KM da odem kupit?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.