Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preporuka za telefon

213 pregleda · 20 odgovora · otvorena 28.03.2011. u 21:31

E ovako.. Vec vise od 2 godne koristim Nokiu N78 i stvarno imam odlicno misljene o tom telefonu, ali je vrijeme da ode u zasluzenu penziju.. Posto vise nisam upucena u telefone, zamolila bih nekoga za preporuku.. Uglavnom.. Treba mi dobra kamera (5.03 megapiksela+), WiFi, bluetooth i sminka izgled, ne prevelike dimenzije :D (Uz naravno, opciju poziva i slanja poruka :DD)
Hvala :)
P.S. Znam i sama naci neki tel na netu, ali me zanimaju tudja misljenja :D
Za tebe onaj Nokia N96,ima sve što ti tražiš,i puno puno više.
Ovaj nov ili polovan? evo ja bih ti preporucio iPhone 3G, e sad nezz dali volis Touchscreen, polovan nekih 250 KM, u finom stanju moze se naci, pozz :)
koliko para ćero :P
iphone je glavni ali posto trazis dobru kameru ostaje ti samo iphone 4
ili idi na androide kao samsung galaxy s
nokia 6700 .Nije velikih dimenzija taman za tebe .Kamera 5.0 i flash .Et jedino sto nema wi fi al ima dobru vibraciju
NOKIA E72

HTC Wildfire

detalji za HTC:
http://www.gsmarena.com/htc_wildfire-3337.php

Samsung i9000 Galaxy S

http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php
iPh0ne_FAN je napisao/la:
koliko para ćero :P
iphone je glavni ali posto trazis dobru kameru ostaje ti samo iphone 4
ili idi na androide kao samsung galaxy s
Ah.. Kamera nije bas dobra, cak ni uz dodatne programe, brat ga trenutno koristi + u nasoj dragoj drzavi ne moze se iskoristiti 90% opcija telefona, tako da...
Ta serija Samsungovih telefona mi je vec upala u oci, ali nemam dobro iskustvo sa Samsungom od ranije, pa ne znam sta da radim...
Hvala :)
e ovako ja koristim nokiu x6 godinu dana
16 gm memorije 5 mp, wifi sva ta **nja
tad sam telefon platio puno neznam kolko je sad tacno al uglavnom telefon nije los pa eto pogledaj i razmisli, za vise info PM
Ma glavno da je Nokia , ako je nokia nie bezveze sigurno..
Moja preporuka za male novce extra telefon

vise mozes pogledati:

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_%28idou%29-2683.php
nezz koliko para imas na raspolaganju ali moja preporuka iPhone
Alexandra je napisao/la:
Ah.. Kamera nije bas dobra, cak ni uz dodatne programe, brat ga trenutno koristi + u nasoj dragoj drzavi ne moze se iskoristiti 90% opcija telefona, tako da...
Ta serija Samsungovih telefona mi je vec upala u oci, ali nemam dobro iskustvo sa Samsungom od ranije, pa ne znam sta da radim...
Hvala
ma nemoj o ovome razmisljat kao o normalnom samsungu
ovo je android i to nema veze sa starim samsungom
vjeruj dobar je galaxy s
al iphone 4 je kralj jbg
Alexandra je napisao/la:
Hvala
vjeruj mi, Samsungovi telefoni su napravili prekretnicu u mobilnoj intdustriji sto se tice Touch telefona, jer su u svakoj klasi nadmasili i staiblnu Nokiu.. znaci toplo preporucujem Samsungove telefone, ali pod uslovom da nisu stariji od 1 god je sve prije je sranje, ovo novije owna a od samih telefona preporucujem Samsung Galaxy S (znaci telefon vrh, ekran velik + super AMOLED i na tim ekranima slika ne da je bolja 1000 puta nego na obicnom nego milion puta.. onda 1 GHz procesori, nikad ne stopa, mnostvo aplikacija, kamera 5.0, wifi, itd.. jedini razlog sto ga ja nisam uzeo je taj sto nema blic.. glupost zesca, ali sacekacu novi galaxy pa cu aBd uzet a dotat cu imati Samsung Wave koji je maltane kopija Samsung Galaxy samo sto je ekran malo manji i drukcije izlgeda, i nije mu android software..). Znaci ili Galaxy S ili Wave a ti pogledaj koji ti se vise svidi, evo ti linkovi:

Samsung Galaxy S - http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php

Samsung Wave - http://www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-3146.php
mersimthebody je napisao/la:
ovo je android i to nema veze sa starim samsungom ;)
vjeruj dobar je galaxy s
al iphone 4 je kralj jbg
Skontala sam kakav sam telefon uvrijedila :D
iPhone je stvarno odlican, uzela sam ga od brata na nekoliko dana, ali opet cijena je pretjerana, ako se uzme u obzir sta od telefona se moze iskoristiti, ne planiram dati za fon preko 500-600KM...
preporuka za galaxy s koristim ga i jednostavno nema mane, a inace sam zahtjevan sto se tice ocekivanog od moba ;) u planu je jedino da predjem na galaxy s 2 :)

+prije 2 dana izasao 2.3.3 software update :):)
sve zavisi koliko $ imas
evo neke moje preporuke

~ Nokia E72 ( mislim je redeem sad na lockerzu )
~ Nokia 5800
~ iPhone 4G
~ HTC HD2
~ Sony Ericsson Xperia X10
mersimthebody je napisao/la:
ovo je android i to nema veze sa starim samsungom ;)
vjeruj dobar je galaxy s
al iphone 4 je kralj jbg
Qme ubljedjivo najjača 2 telefona, prvo iPhone 4 pa Galaxy S :)
Alexandra je napisao/la:
Skontala sam kakav sam telefon uvrijedila
iPhone je stvarno odlican, uzela sam ga od brata na nekoliko dana, ali opet cijena je pretjerana, ako se uzme u obzir sta od telefona se moze iskoristiti, ne planiram dati za fon preko 500-600KM...
pa sta se to nemoze iskoristiti od telefonaobjasni mi svega ti
jailbreakas ga i rahat,otidjes na aptrackr i skidas do mile volje,sve krekovano i besplatno sta dusa pozeli
vjeruj mi iphone je vrh
i meni je bolji od androida,samo sto samsungov galaxy s ima ljepsi ekran sto se tice boja,ono AMOLED
ili iphone je kralj
Nokia E72 buraz prejak ;) imam ga ja
ma kakvi Nokie i Samsungi Sony Ericsson ubi nogama sa ovim telefonom

Sony Ericsson Xperia X10 a imas i Mini, jeste da je fon 800km nov cak i vise ali je strasan 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.