Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 200 bodova

Carom3D

311 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.03.2011. u 11:02

Dobro jutro narode,

Eh ovako, imam problemčić na Carom3D igri... Davno sam je poceo igrati, i nisam imo mnogo iskustva sa Stats'om, tako da sam pretjerano poene dodavao na power. I evo sad sam se opet zagrijao za tu igru, ali problem je sto ne mogu da opalim ni jednan udarac slabije jačine. Restart stats'a nije moguc ukoliko naravno ne posjedujem Cash-a. Cijena restarta je 98 Casha u mom slučaju. A cijena 150 Cash-a je oko 15 dolara.

Znači moje konačno pitanje je, da li ima netko ko posjeduje paypal račun ili neki drugi račun sa kojim kupuje ta sranja preko interneta, u zamjenu dajem ove bodove ili u suprotnom mozemo se naci i da mu platim u keshu, recimo neka bude i on dobar dat cu 40 KM.

Unaprijed hvala,

Lijep pozdrav.

p.s. molim bez suvišnih komentara
Znaci koliko sam shvatio tebi je samo bitno da mozes slabije udarati ? To ti je jednostavno i ne moras nista kupovati, kad udaras moras stap dici i onda udaris, evo SS:
Nikakvo placanje bolan, kao sto ovaj kaze samo dignes stap u vis i pucas i bice ti slabo..
Lockerz je napisao/la:
Znaci koliko sam shvatio tebi je samo bitno da mozes slabije udarati ? To ti je jednostavno i ne moras nista kupovati, kad udaras moras stap dici i onda udaris, evo SS:
Da ok je to, ali ja ne mogu dovoljno da dignem stap. jer mi je max power napucan +30 a onaj za smanjenje je na 0. Minimalan udarac mi je 80. Ne moze manje.

Vidis taj krug, na sredini kugle kako je mali. Sto mi automatki ne omogućava da dignem toliko stap, kao sto si ti na toj slici!
EnesDzo je napisao/la:
Da ok je to, ali ja ne mogu dovoljno da dignem stap. jer mi je max power napucan +30 a onaj za smanjenje je na 0. Minimalan udarac mi je 80. Ne moze manje.

Vidis taj krug, na sredini kugle kako je mali. Sto mi automatki ne omogućava da dignem toliko stap, kao sto si ti na toj slici!
brate, nisi ti mene razumio taj krug sto ti imas na kugli to ti je ogranicenje za spinove.. a dizanje stapa moze svako, znaci tek da si poceo mozes dici stap koliko hoces.. Ides samo desni klik i drzis ga te pomjeras naprijed ili nazad misom (u igri je to gore ili dole).. A ja sam ovaj SS u practice napravio, postavio bi ti sad u real game al nesto nece da mi udje u online

znaci samo desni klik i namjestis gore dole.. mozes i alt umjesto klika isto tako
Koji si level u caromu ??
Ako nisi bar laurel ne isplati ti se davat pare za reset stats...
mozes malo smanjiti min power sa onim jewels oni su dzabe ...
mozes dodat na min power 3-4 jewela +2. i tako smanjit stat..

za 15 eura od mene dobijas acc treci zlatni pehar podesen stap perfektno xD

btw. jel mozete uci online na carom sad , meni vec dva dana nikako nece da udje :S
DeLiRiOuS je napisao/la:
Koji si level u caromu ??
Ako nisi bar laurel ne isplati ti se davat pare za reset stats...
mozes malo smanjiti min power sa onim jewels oni su dzabe ...
mozes dodat na min power 3-4 jewela +2. i tako smanjit stat..

za 15 eura od mene dobijas acc treci zlatni pehar podesen stap perfektno xD

btw. jel mozete uci online na carom sad , meni vec dva dana nikako nece da udje :S
do servera je, ne moze ni meni

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.