Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Predlog

177 pregleda · 5 odgovora · otvorena 18.03.2011. u 13:29

U skladu sa ovim novim pravilima, sto se tice fps-a i tih stvari za koje se cesto dizu nepotrebne teme.

tTrebalo bi da se uradi "Baza Znanja" gdje ce da budu sva uputstva tipa kako pocevaci fps , kako ovo kako ono, bolje to nego da se dizu teme za takve stvari ili da se djele bananae za one koji ne citaju pravila.

Bilo bi mnogo lakse i da tako nesto stoji na pocetnoj stranici tako da "bolidi" ne moraju da traze po forumu.
Zar je tako teško upisati problem u tržilicu?
ako nema,diži temu .

P.S.
Najveći bolid si ti! 

Post dobio šamar od reLo

Za podizanje FPS-a ti ne treba nista. Ako ti je ku**c od kompa nema tog nacina da ti podignes FPS, ili bilo kakve probleme sa pingom i ostalim sranjima.. Smanjivanje rateova, podesavanja neka sistema su toliko nepotrebna da vi to ne mozete zamisliti.. Imate neki ku**c od integrisane graficke i pitate se sto vam je FPS 20... Brzina downloada vam je prelazi 30kb/sec, komp vam pun virusa, a hocete ping jednocifren.

Kupi normalan komp, uzmi normalnu konekciju, iskljuci vsync i cao. Nista drugo ti ne moze pomoci.

A sto se tice te "baze znanja", ja mislim da je vec neko objavljivao to o CS-u (( mislim da je extibo napravio cijeli Guide )).
- Svaka tema koja u svom nazivu ima jednu riječ bit će automatski obrisana a autor iste kažnjen banom u trajanju od 7 dana.
Auf wiedersehen.
Napravit neku riznicu ili , recenziju vezanu za fps , konecije i ostale tweak programe , dosta ljudi je napisalo tutoriale tako da te tutoriale jednostavno stavite u recenziju da svi znaju gdje je i da se ne dizu vise nepotrebne teme .
Naziv teme jedna rijec.. odmor 7 dana =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.