Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Cw Administratori

228 pregleda · 19 odgovora · otvorena 16.03.2011. u 23:57

Dobro Vece .

Posto smo strasno zapostavili Gamers.Ba Gather , Traze se 4 nova Administratora na Gamers.Ba Cw Serverima .

Trenutni Administratori su : Njanja , Spectrum , Railer i Skandal

Ostali su obrisani Jer su Digli Zadnje Mixeve u 2-gom mjesecu .

Potrebna su nam dva Administratora koja su Prva Smjena , Sto Znaci Da mogu Dizat Mixeve Poslije Podne Poslije 12 Sati

I Takodje su nam Potrebna 2 Administratora koja su Druga Smjena .

A znaci Nije iskljuceno da i oni koji ne idu u skolu da se jave .

Jer Dosta je zapostavljen Gather , U odnosu na vrijeme skolskog raspusta .. ...

NIKOLAAAa
15
STEAM_0:1:20398015
Musko
Mogu ti ja poslije 12-1 popodne do navece dizat mixeve.Minimalno 3-4
Jedne sam sedmice prva, druge druga, kad se vratim kuci visim na kompu, igram cs-a, gathere, dosta igram g.ba mixeve. Znaci desava mi se to da mi se drama igra, i cekam da neko digne mix, niko to ne uradi.

=D
mogu ja... :)

ovu sedmicu sam 2 smjena

mogu aktivno dizat mixeve od 8-13 znaci da postavljam teme :D

a kad sam 1 smjena...mogu od 13 -24... :) bez ikakvih problema.. :)
chaseN1 je napisao/la:
Jedne sam sedmice prva, druge druga, kad se vratim kuci visim na kompu, igram cs-a, gathere, dosta igram g.ba mixeve. Znaci desava mi se to da mi se drama igra, i cekam da neko digne mix, niko to ne uradi.

=D
javi se meni na privat , pa cemo vidit nesto .
AR33F7RONNN;
20
feNix ;)
Jedne sedime prva, jedne druga :)
15
Steam Imam :)
Redovne mixove ocekuj od mene ako dobijem povjerenje :D
Ja tu ?
PM
dodooNNN..

Inace sam 1. smjena i imam skolu do 2..Mogo bi dizat 3-5 mixava na dan...U vremenu od 2 do pola noci..Ako budem odaberem poslacu vam STEAM_ID..Nadam se da cu biti ponosni admin..Hvala
ja mogu popodne dizat mixove...
ako vam jos treba administratora tu sam
Nas 4tvorica dizemo svaki dan po 2,3 mixa po danu i navece. Samo imamo jedan problem pa molim admine da to rjese. Neko je (nez zbog cega) iskljucio amx na CW1 serveru. I neko je promjenio pw na CW2 serveru pa molim da mi admini sendaju pw na pm.

Pozdrav
ScandaL je napisao/la:
Nas 4tvorica dizemo svaki dan po 2,3 mixa po danu i navece. Samo imamo jedan problem pa molim admine da to rjese. Neko je (nez zbog cega) iskljucio amx na CW1 serveru. I neko je promjenio pw na CW2 serveru pa molim da mi admini sendaju pw na pm.

Pozdrav
Ako vec trazite dobre i pouzdane admine, amx off i koristite rcon.
+hltv ofc
NIKOLAAAa je napisao/la:
Ako vec trazite dobre i pouzdane admine, amx off i koristite rcon.
+hltv ofc
Nismo dobili rcon.

@L4M3R

♥
ScandaL je napisao/la:

Pozdrav
sredjen je cw1
ako jos uvijek trazite te admine, imam 19 godina, zavrsio skolu ne radim ne idem na fax samo sjedim uz cs, imam iskustva sa amx-om i ako mi objasnite sta treba za to dizanje mixeva ja ih mogu org stalno.. msm po cjeli dan da se igraju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.