Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Saw game , kako preci prvu misiju ?

123 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.03.2011. u 13:59

Ovako jucer sam updatovo directx za igru pa sam se iznenadio proradila mi igra SAW.

Sad je pitanje kako preci prvu misiju ? Ni tastatura , ni mish ne raguju klikcem po misu , hlupam po tastaturi nista?

Jel ova igra moze da se igra sa misom i tastaturom ili joestickom ?
Kako preci prvu misiju ?
KiNZZEr je napisao/la:
ovdje

znači vidiš kombinaciju u ogledalu ! :P
Cime doci do ogledala? Ne mogu se maketi , ni okrenuti ?9-)
pa kad god imas neki prob. ne znas preci neku misiju , samo odes na www.youtube.com

GL HF
KiNZZEr je napisao/la:
ovdje

znači vidiš kombinaciju u ogledalu ! :P
Vidjeo sam dva broja na njegovoj glavi , treceg nema , nit se pokaze , ima nesto camera invert y ali uopste nemogu doci do 3 broja da otkljucam zamku. Prva dva nadjem 3eg nema i vrijeme mi istekne i mrtav. I tako non stop..
zatvoriš vrata na wc-u... i onda na ogledalo.. :) http://www.youtube.com/watch?v=6hJqg8ZxknY
Znaci
vrtis miš svom snagom u krug u desno.
Na ogledalima vidis brojeve i uklopis u onu bravu, nemoj se zeznuti jer cini mi se da na ogledalu pise isto broj 1 il 7.

znaci jedan od da dva broja radi.
BR1cK je napisao/la:
Znaci
vrtis miš svom snagom u krug u desno.
Na ogledalima vidis brojeve i uklopis u onu bravu, nemoj se zeznuti jer cini mi se da na ogledalu pise isto broj 1 il 7.

znaci jedan od da dva broja radi.
Nema broja 1 , nego je 7 , moras malo više lijevo stati da bi u ogledalu vidjeo broj.
Jos uvjek sam u prvom dijelu ne ide mi nikako , moram ubiti onog covjeka poslije otkljucavanja brave, ali mi ne ide za rukom nikako.
NightWalker je napisao/la:
Nema broja 1 , nego je 7 , moras malo više lijevo stati da bi u ogledalu vidjeo broj.
Jos uvjek sam u prvom dijelu ne ide mi nikako , moram ubiti onog covjeka poslije otkljucavanja brave, ali mi ne ide za rukom nikako.
mislio sam da slucajno ne pogrjesi kao i ja,jer je 7 veoma slicna kecu
pa sam mjesto 7 pisao 1,na tom sam mislio.

a mislio sam da vrti misem desno u krug kada skida onu spravu sa glave ;)
BR1cK je napisao/la:
mislio sam da slucajno ne pogrjesi kao i ja,jer je 7 veoma slicna kecu
pa sam mjesto 7 pisao 1,na tom sam mislio.

a mislio sam da vrti misem desno u krug kada skida onu spravu sa glave ;)
Skinem ja spravu ali ne mogu ubiti tamo onog lika ni kako sto dodje poslie otvaranja vrata..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.