Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TRAZIM KLAN! vladanBL

226 pregleda · 14 odgovora · otvorena 08.03.2011. u 19:42

nick: vladanBL
igram oko 9 godina cs:
godiste: '93
ozbiljan igrac trazim klan...
Ako neko ima dobar klan neka mi posalje pm i dog cemo se sve....hvala pozz ;)
Ma nes ovako naci klan qme
Imas u BL igraca ozbiljnih koji igraju lan... a imas i buraza skontajte vas dvojica sta
GL !

BTW takoder sam need klan ozbiljan igrac imam steam pa ako ima neki online/lan klan da trazi igrace neka mi se javi na pm

PS iz Sarajeva sam
masssiv je napisao/la:
Ma nes ovako naci klan qme ;)
Imas u BL igraca ozbiljnih koji igraju lan... a imas i buraza skontajte vas dvojica sta ;)
Moram te citirati i reci da nema ozbiljnih :))

Vladane javi se meni posto nam gandra nece igrati ;)
StormBL je napisao/la:
Moram te citirati i reci da nema ozbiljnih )

Vladane javi se meni posto nam gandra nece igrati
Nema ?
gak
sandi
swabo
laki
(3momka koja su bila na tur u bk ne znam kako im ime zaboravio sam )
mirofa
ima jos par momaka al se ne mogu sjetit sad
Vladane ja mislio da si se ti prestao baviti tim sportom :D
masssiv je napisao/la:
Nema ?
gak
sandi
swabo
laki
(3momka koja su bila na tur u bk ne znam kako im ime zaboravio sam )
mirofa
ima jos par momaka al se ne mogu sjetit sad ;D
s lakijem igram svaki dan ali nije ozbiljan igrac jer kako on kaze(nece da ima obavezu sa klanom, isto vazi za sandija,gaka i braulija...

Problem sto po BL nema turnira, tako da i mi koji hocemo da budemo ozbiljni ne mozemo biti ;)
StormBL je napisao/la:
s lakijem igram svaki dan ali nije ozbiljan igrac jer kako on kaze(nece da ima obavezu sa klanom, isto vazi za sandija,gaka i braulija...

Problem sto po BL nema turnira, tako da i mi koji hocemo da budemo ozbiljni ne mozemo biti
pa jbg qme znam da su bili ozbiljni promijenili se momci pa gle organizujte turnir kakav ? nemojte cekat da neko drugi sve uradi uradite sami nesto...
masssiv je napisao/la:
pa jbg qme znam da su bili ozbiljni ;) promijenili se momci ;D pa gle organizujte turnir kakav ? nemojte cekat da neko drugi sve uradi ;) uradite sami nesto...
nemamo bas iskustva sa organizovanjem, a nemamo ni postene igraonice za organizovati... ima sad neki turnir u laktasima na koji planiramo otici pa cemo vidjeti sta ce biti i kako ce biti ;)
StormBL je napisao/la:
nemamo bas iskustva sa organizovanjem, a nemamo ni postene igraonice za organizovati... ima sad neki turnir u laktasima na koji planiramo otici pa cemo vidjeti sta ce biti i kako ce biti ;)
Ma sta to u Laktasima ? Pustinja covjece , pustinja :D
e vladane vidjeo sam da igras sa onim traspeBL i sa njima... msm sta ces s tim ljudima jbt. Ti si dobar igrac i ako si zainteresovan za pravi cs javi mi se u pm. igro sam ti prije lan sa burazom... ali slusaj, imam klan u kojem nas ima 3 i trazimo samo ozbiljne igrace.. zato nas je 3 jer se sad malo ozb igraca... ako hoces javi se jer znam kako igras ;)
amoNNNN je napisao/la:
GL !

BTW takoder sam need klan ozbiljan igrac imam steam pa ako ima neki online/lan klan da trazi igrace neka mi se javi na pm

PS iz Sarajeva sam
PM ME !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.