Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PiC] ismetDesign

262 pregleda · 13 odgovora · otvorena 06.03.2011. u 14:02

Pozdrav svima. Evo još jedna dosadna nedjelja pa reko odoh postavit ova 2 nova rada na g.ba

-Logo design za 99designs.com Contest(još uvijek otvoren)
Deviantart Direct Link

-Moj portfolio v3. i konačni portfolio, do sada mi se najviše svidio, i trebao bi za koji dan biti online, ugl. obavijestit ću vas
Deviantart Direct Link

Evo i zvjezdice za ocjenjivanje, i ostavite neki comment

[color=YellowGreen ] ismetdesign 2011[/color] | [color=white]© Copyright[/color]

Cuj ismetdesign HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA

Post dobio šamar od archie

afrokilla je napisao/la:

Cuj ismetdesign HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
Jako smiješno, evo sve me stomak boli od provale

@Violen

Emire sine pa znaš li ti zvijezdu postavit? xD

Popravljašse .. tvoji radovi su sve bolji i bolji.
jacky je napisao/la:
Liči možda početna, al ove ostale pages neče biti ni slične, jer su loše urađene

Btw. Ja sam ovo jednom vidio u životu, i neke sitnice su mi se svidjele, a brate da pogledaš malo naokolo vidjet ćeš da je 90% portfolija urađen na ovakav ili sličan način. Znači gore header, neki slider, ispod onako neki text, i to je to. Samo se razlikuju u nekim sitnicama :S
- Ocjena :

I jedan i drugi rad su ti poprilično dobri . A ono što mogu da kažem je da se iz teme u temu sve više poboljšavaš . Od tebe dosta doga dobrog očekujem i , kako vidim na dobrom si putu .

Solidno uradjeno
Lancashire je napisao/la:
Liči možda početna, al ove ostale pages neče biti ni slične, jer su loše urađene

Btw. Ja sam ovo jednom vidio u životu, i neke sitnice su mi se svidjele, a brate da pogledaš malo naokolo vidjet ćeš da je 90% portfolija urađen na ovakav ili sličan način. Znači gore header, neki slider, ispod onako neki text, i to je to. Samo se razlikuju u nekim sitnicama :S
Haj normala, iako su ti ovi buttonsi identicni, kao i slike na slideru i slika dole.
NemoN je napisao/la:
- Ocjena :

I jedan i drugi rad su ti poprilično dobri . A ono što mogu da kažem je da se iz teme u temu sve više poboljšavaš . Od tebe dosta doga dobrog očekujem i , kako vidim na dobrom si putu .
Hvala. Pokušavam kao i što vidiš svaki put da što bolje uradim i ono usavršavam se totalno, i samo se baziram na to naravno, nemam nekih drugih "aktivnosti"

@Jacky

Ovo sam downloadovo ovaj slider
iTrako je napisao/la:
Hvala. Pokušavam kao i što vidiš svaki put da što bolje uradim i ono usavršavam se totalno, i samo se baziram na to naravno, nemam nekih drugih "aktivnosti"

@Jacky

Ovo sam downloadovo ovaj slider
- Vidim brate . Samo opušteno i sve će to doći na svoje mjesto .
iTrako je napisao/la:
Jako smiješno, evo sve me stomak boli od provale :-X

@Violen

Emire sine pa znaš li ti zvijezdu postavit? xD
Čuj ismet!
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.