Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

AVG Antivirus !

142 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.03.2011. u 00:20

Piše ti da ti nije uredu vrijeme na sistemu, pa ti kaže da to središ

Btw. Ako već uzimaš Free- Antivirus uzmi Aviru ona je stvarno najbolja što se tiče free av.
iTrako je napisao/la:
Piše ti da ti nije uredu vrijeme na sistemu, pa ti kaže da to središ

Btw. Ako već uzimaš Free- Antivirus uzmi Aviru ona je stvarno najbolja što se tiče free av.
~ Hvala ti za informaciju sada ću podesiti vrijeme. Nedavno sam kupio računar i rekli su mi da AVG najbolje radi na Windows 7.
farekiller je napisao/la:
~ Hvala ti za informaciju sada ću podesiti vrijeme. Nedavno sam kupio računar i rekli su mi da AVG najbolje radi na Windows 7.
Ma pusti ih. Vjeruj dugo sam koristio AVG i prije nego sam imao pristup netu, i toliko je usporavao comp kada skenira da me dovelo do ruba živaca. Koristm Aviru na Win 7 zaista fenomenalan što se FREE-AV tiče
iTrako je napisao/la:
Ma pusti ih. Vjeruj dugo sam koristio AVG i prije nego sam imao pristup netu, i toliko je usporavao comp kada skenira da me dovelo do ruba živaca. Koristm Aviru na Win 7 zaista fenomenalan što se FREE-AV tiče
~ Ako može aplauz za momka pomogao mi je !

Admini može LOCK !
iTrako je napisao/la:
Koristio sve moguce sad se vratio na AVG jer stvarno sa W7 radi perfektno samo sto je meni onaj premijum sto se placa il sta vec
_Edy_ je napisao/la:
Koristio sve moguce sad se vratio na AVG jer stvarno sa W7 radi perfektno samo sto je meni onaj premijum sto se placa il sta vec
Neznam stvarno, nisam ga probavao na Win7, a i nemam namjere, jer me Nod sluša

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.