Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Filmovi, prijedlozi, misljenja, kritike #2

87 pregleda · 5 odgovora · otvorena 03.03.2011. u 19:10

Evo da oživim ponovo ovu temu.

E sad u ovoj temi cete pisati recenzije vasih najboljih filmova, postaviti neku sliku i samo svojim rijecima odraditi tu recenziju, zelimo svi cuti vase misljenje.
Recenzija mora imati najmanje 10 riječi.

Teme sa sadrzajem "predlozite mi naj film" i slicno koje se pojave poslije ove teme na indexu bit ce obrisane a autor iste nagradjen opomenom..

Tema dozvoljena od strane reLo

Svaki SPAM ili glupi post će biti kažnjeni.
The Hangover (2009)

Žarn: Komedija

Info:
Dva dana prije svog vjenčanja, Doug (Justin Bartha) odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Philom i Stuom (Bradley Cooper i Ed Helms) te budućim šo­gorom Alanom (Zach Galifianakis) na ludu momačku večer za koju su se sva četvo­rica zaklela da je nikad neće zaboraviti.

Međutim, kada se trojica momaka sljedećeg jutra probudi s nezapamćenim mamurlukom, nitko od njih ne može se ničega sjetiti. Njihov hotelski apartman u potpunosti je uništen, a mladoženje Douga nema dos­lovno nigdje!

http://www.youtube.com/watch?v=XB0pGnzsAZI

daj ba glupost :S zasto bi se dzabe dizala ova tema kad jednostavno koga zanima film ode na "forum" coofe shop i nama na pocetku pise filmovi,pr......

The Blind Side

Ponovno sam maloprije pogledao film (treći put), i opet sam ga gledao sa užitkom. Podloga filma je savršena, film je baziran na istinitoj priči, gluma je predivna, te pouka filma je snažna.

"Courage is not something you can buy in the store; brave man does not step on the field and pretend to be brave, brave man step on the field and be what he's given to be. If a tear drops, that man is brave; yet if a scream coat the arms, it's a coward that breaths under your cloak, and he's the one that slows your heartbeat and destroying your perfect dreams."

Zatim, evo neki predložak filmova koji su meni lično najdraži.

The Notebook
Remember Me
Harry Potter 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7
Lord of the Rings 1 - 2 - 3
Oscar and Lucinda
Se7en
The Shawshank Redemption

Et'
Top 3 :

The Town
Takers
The Dilemma

Najnoviji filmovi

Žanr:
Komedija

Redatelj:
Ron Howard

Glavne uloge:
Vince Vaughn, Kevin James, Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum, Queen Latifah, Amy Morton, Laura Whyte, Grace Rex

Žanr:
Komedija

Režija:
John Stalberg

Glavne uloge:
Adrien Brody, Colin Hanks, Michael Vartan, Andrew Wilson

Žanr:
Akcija

Režirao:
Harald Zwart.

Glavne uloge:

Jackie Chan, Jaden Smith,Taraji P. Henson

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.