Kao član online igrice "aika online", predstavio bih vam ovu igricu. Radi se o iznimno zanimljivoj MMORPG igrici koju, kada počnete igrati, nemožete prestati. Ako imate gamerskog duha i dovoljno slobodnog vremena, javite mi se inbox porukom na facebook (Ivor Prišlin), kako bih vam detaljnije objasnio ovu igricu. Ona je napravljena za sve naraštaje i oba spola, a download je jednostavan i brz. Ovo vam je stranica gdje je download i registracija " http://aika.gpotato.com/ ". Nakon registracije, prije početka igrice moći čete izabrati naciju, pa bih vas molio da izaberete ljubičastu, odnosno Vanov, iz jednostavnog razloga što sam tamo ja i nekolicina drugih hrvata . Cilj je prikupiti što je više moguće Balkanaca zbog toga što je to Američki server te nas želim pomiješati i pokazati tko je zaista bolji gamer
. Igrica ne samo da je zabavna, već je i edukativna. Kako? Engleski se jezik naući za nekoliko mjeseci bolje nego u bilo kojoj školi. Hvala lijepo na vašem vremenu te vas molim da mi se zainteresirani jave na facebook.
. Igrica ne samo da je zabavna, već je i edukativna. Kako? Engleski se jezik naući za nekoliko mjeseci bolje nego u bilo kojoj školi. Hvala lijepo na vašem vremenu te vas molim da mi se zainteresirani jave na facebook.