Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balkan CS Liga Sezona #1

651 pregled · 6 odgovora · otvorena 28.02.2011. u 23:35

Ovdje se nalazi samo polovina informacija. Ostalio dio možete pročitati na sajtu od lige.

Što se tiče sigurnosti vašeg novca, mozete pitati ovdje o mojim "moralnim" osobinama, tj. posto sam "poslovao" sa dosta momaka sa gamersa, da li je iko ikad bio prevaren.

U planu nešto ovakvo imamo vec duži period, medjutim zbog nedostatka vremana i drugih planova nismo bili u mogucnosti da pokrenemo ovu ligu.

Prva sezona lige ce biti samo za BiH ekipe, podijeljena u dvije divizije. Ukoliko bude dovoljan broj ekipa koji žele da igraju izvan BiH, postoji mogcnost da bih mogao otvoriti racun za iste jer na trenutni ima ogromni procenat provizije ako se uplacuje izvan BiH. Liga ce se igrati samo preko steama, tece imati neki od trenutnih anti-cheat tooleva.

Sistem lige ce biti slijedeci:

16 timova (ukoliko bude toliko) ce biti raspodijeljeno u dvije divizije. Svake sedmice igra se po jedno kolo, po sistemu bo2 (best of 2). Nakon sedam odigranih kola, prve 4 ekipe idu u play-off.

Pošto liga trenutno nema sponzora (što ne znaci da do kraja iste nece ih biti) nagrade ce biti od uplata, tj. liga ce biti sa uplatama.

Uplata za prvu diviziju iznosi 75KM. Ukoliko bude dovoljno zainteresovanih, uplata za drugu diviziju ce biti 30KM.

Nagrada za prvo mjesto ce iznositi 60% od uplata, što ako bude 16 timova u ligi iznosi 720KM.
Nagrada za drugo mjesto ce iznositi 20% od uplata, što ako bude 16 timova iznosi 240KM.
Nagrada za trece mjesto je povrat novca, tj. 75. KM (11%).

Ostalih 9% ce biti utrošeno na nabavku servera ukoliko to bude potrebno.

Ukoliko bude manje od 8 ekipa, parce biti vracene osobama koje su uplatile.
Ukoliko bude 8+ timova, toliko timova ce igrati ligu.

Zadržavamo sva prava da pravila naknadno promjenimo, kao i detaljne informacije o ligi. Ukoliko postoji osoba koja želi da pomogne ligu sa nagradama, molim da se obrati na mail [email uklonjen]
Pa dobro nisi mi morao logo ukrasti haha :D GL sa ligom
Nicky je napisao/la:
Pa dobro nisi mi morao logo ukrasti haha GL sa ligom
Odakle ukrast?

Momak frisko napravio.
Nicky je napisao/la:
http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=11895

Da ne bude poslije da sam ja od tebe ukrao ideju haha
Ah, ja kontao "logo" ukrao.

Pa zar se mogu inicijali ukrast? Nema copyrighta nikakvog.
Nicky je napisao/la:
http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=11895

Da ne bude poslije da sam ja od tebe ukrao ideju haha
Furde eki fol clanbase

Ukrao si ti od nj1ha
b0k1 je napisao/la:
Furde eki fol clanbase :P

Ukrao si ti od nj1ha :D:o
Haha, pa zar bi ja napisao LAGUE? :D Hahaha...9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.