Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

postoji li COD clan !

1.550 pregleda · 20 odgovora · otvorena 16.04.2004. u 09:37

da li ima neko ko igra cod-a u bosni mislim klanski ...
imas SoB - Sultans of Bash ( dolazili su par puta u crack da igraju sa nekom crack mix ekipom ) i imas SpQR koliko znam...et'...
ima crack.postava..!!
najjaci smo ..

salim se
pariramo SoB-u al drugoj ekipi
Od naših SOB je čisto Bosanski klan, dobrih naših ljudi ima u SPQR klanu. Ova dva igraju vani i imaju orignale ima još par klanova ali ništa preozbiljno. Više možeš saznati ako se pridružiš nama na serveru Logosofta 217.75.192.82 standardni port.
Pozdrav
ok thx ... svratiti cu do cracka da igramo !
moze ? samo recite vrijeme , a ja cu igrati s crack mix ekipom
bone bez nepotrebnih postova pls !
Re:
--------------------------------------
imas SoB - Sultans of Bash ( dolazili su par puta u crack da igraju sa nekom crack mix ekipom ) i imas SpQR koliko znam...et'...
--------------------------------------

lol, kretenko, SoB-Soliders of Bosnia
sta si reko STRUMFE ?

soldiers of bosna ...ncncncnc
Ja znam da ima u Hrvatskoj mnogo clanova sto se tice CoD i pravo se furaju na to ..... a za BiH stvarno nisam upoznat...
imamo mi...$T3X...sta mislis po cemu se tako zovemo?uglavnom prije smo igrali,ali sada smo oslabili..
Igra igra se klanski COD ali ima malo klanova jeli je zahtjevno igrat , igro sam ja moras svaki dan u 2 navece trening i 2 match svaki dan najmanje ! belaj citav ja nisam mogo z*** obaveza
Igra igra se klanski COD ali ima malo klanova jeli je zahtjevno igrat , igro sam ja moras svaki dan u 2 navece trening i 2 match svaki dan najmanje ! belaj citav ja nisam mogo z*** obaveza

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.