Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Bruce Lee - trening

279 pregleda · 9 odgovora · otvorena 26.02.2011. u 19:47

Pozdrav svima , kako ste , sta ima ?

Imam jedno pitanje za vas ne vezano za igre i tako nesto a mozda neko zna , posto vjerujem da ima clanova da treniraju neki borilacki sport ili cak idu u teretanu radi sebe .

Treba mi ako ko ima slike ili video klip Bruce Lee ovog treninga , cuo sam da je znao satima stajati u stavu i drzati neku sipku u rukama dok su ostali treniral . . .

Valjda to sluzi za jacanje podlaktice i nadlaktice koliko sam ja cuo jer je on bio nako mrsaviji tip . Eh sad ako ko ima slike ili najbolje video kako je on trenirao da mi se javi na pm ili na temu . Ovo je ozbiljno jer mi treba neki referat u vezi njega pa zato .

Hvala svima , na pomoci . Ako treba platit cu za ovo , ali jedino kreditom . . . !

Hvala !
Kakav bruce leee-ov trening da odradis jedan trening kao sta je on radio nebi mogao hodat 20 dana 

Post dobio šamar od KillaOR

massiv je napisao/la:
Kakav bruce leee-ov trening da odradis jedan trening kao sta je on radio nebi mogao hodat 20 dana 
+ 1 razmisljam da li bi umro 

massiv je napisao/la:
HAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAH

massiv je napisao/la:
Liku treba za referat , a ne za vjezbanje. 
massiv je napisao/la:
Kakav bruce leee-ov trening da odradis jedan trening kao sta je on radio nebi mogao hodat 20 dana ;)
A ja sam inace cuo za tebe coleman ronnie :D

Sto se tice teme ovdje brate imas metode njegovog treninga pa pogledaj :D

Ima vise klipova pa ti potrazi sta ti treba ovdje ti i objasnjavaju na engleskom kako je on radio i sta

http://www.youtube.com/watch?v=Gc3ULMMLDKU

Post dobio aplauz od KillaOR

Odavde možeš najbolje naučiti

http://www.youtube.com/watch?v=G8hV01wcULM

Ljudi su profesionalci

Post dobio aplauz od KillaOR

gde ti je masa bre, pi**o kineska

Pusti ti kinesko sranje , j**o bruca . Ganjaj da budes ko Arnold 

izvedi nekog pred trablu prebi ga i kazes ovo je bruce lee radio da ne citam 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.