Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ETERNITY GAMING

450 pregleda · 20 odgovora · otvorena 26.02.2011. u 16:22

Pozdrav !
- U zadnjih nekoliko dana je bilo puno vijesti o odlasku "Eternity Gaming-a" na WORLD GAMING FESTIVAL .
Bilo je pohvala i kritika,ali sad vi odlučite jesi li zadovoljili ili su podbacili.

Ako glasujete,ne morate komentirati nista da zadrzite anonimnost!

HVALA!
Naravno da su zadovoljili kriterij samim odlaskom na taj turnir (rezultat nije bitan, momcima svaka cast), prema tome suvisno je glasanje i komentarisanje.
Devinchi je napisao/la:
Na google ih nema ni na mapi :r
http://www.google.ba/search?q=eternity+gaming&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

ima
Da na kraju sve pojasnim !

Neki pričaju da je dobro, neki da nije.

Npr. neki stariji članovi koji nisu otišli na taj turnir, npr eu4ia ti likovi svaki igra po 10 godina.Svi pričaju eu4ia nije otišla oni nisu ozbiljni,eternity jedini ozbiljni klan u BiH.Eu4ia momci stariji nemaju vremena za ta sranja.Jedina dobra stvar je što su otišli, a loša što su izgubili svaki match, osim vs defuse team.Neki govore da je dobro neki da je loše.U jednu ruku je dobro, u drugu loše.Kad bi eternity išli svaki mjesec-dva na jedan ovako veliki turnir, na svaki domaći moglo bi biti nešto od njih.Ipak im je ovo prvi turnir.Glasam za dobro =DD'.
Hvala na temi, prijatno sam iznenaden.

Ma sta da ti kazem, uvijek moze bolje, ali sam ja LICNO zadovoljan!
Zadovoljavajuci samo sto su otišli, o drugome nema potrebe komentarisati
Naravno da su zadovoljili, ipak nije često da neki naš klan učestvuje na nekom dobrom turniru, nažalost .
Dakle momci su fino odigrali , nema ništa sem riječi gg iako su imali failova al' samo trening , hard work i bit' će nešto od njih.

Očekujem da im se pridruži NFK
Dobri su momci,ali ne svi..Imaju igraca koji im ne trebaju,ali njima svaka cast sto se trude ..

TIM TRUDOM CE I USPJETI ;) !

Samo naprijed :)
Njihov moto je "Vazno je ucestovati"

Pa moraju zadovoljit cim su otisli... a rezultate od njih niko nije trazio
Svaka im cast sto su otisli , ali realno svako od nas bi otisao da ima uslove( pod tim mislim na slobodne dane jer vecina radi i ide u skolu ) i visak para
samim odlaskom na turnir su zadovoljili.. nije se moglo ni ocekivat nista vise od njih sto se tice rezultata no offense, bilo je jakih ekipica
Zadovoljili su time sto su se organizovali i otisli tamo i predstavili isto tako sebe i zastavu BiH. Jest da nije bila puna postava, jbg.
Sto se tice igre, uzeli su jedan mech, ostalo potjerani sa mape. Sto se svega tice svaka cast, to je fino iskustvo.
Inace, mislim da trebate mnogo vise trenirati in-game.

=D
mand1 je napisao/la:
Zadovoljavajuci samo sto su otišli, o drugome nema potrebe komentarisati :D
+ 1

Objasnio
"Zadovoljili" su time sto su imali para na bacanje, kao i vremena pa su otisli u Crnu Goru.

Nicim vise.
VioleN je napisao/la:
"Zadovoljili" su time sto su imali para na bacanje, kao i vremena pa su otisli u Crnu Goru.

Nicim vise.
Objasnio. Dok se sve budemo drzali ovoga vazno je ucestvovat nema nam uspjeha
- Trebali bi biti zadovoljni , jer ipak otišli su na jedan veliki turnir .
Uprkos lošem rezultatu , zadovoljan sam .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.