Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wow EU REALM/ SERVER

203 pregleda · 16 odgovora · otvorena 25.02.2011. u 22:24

Nedavno sam postavio temu s pitanjem na kojem relalmu pretezno igraju igraci iz Sarajeva.. nije mi jasno zasto je neko tesko da odgovori.. hocu da pocnem novog chara il da transferam trenutnog na neki MALO popularniji realm jer mi postaje plaho dosadno na LOW population..

znaci pretezno klubovi kao Neon, Stasnet, Blueplanet i sl.

edit: i da.. umalo zaboravih.. HORDA il ALIJANSA
mislim na Karazhanu ali neznam tacno nisam dugo igrao
Tarren Mill ... Najvise balkanaca definitivno... Dosta aktivnih lokalnih guildova.

Ima nas par na Karazhanu ali je realm propao ... very very low populacija.
Ima nas par i na Sylvanas
Dunemaul
Sylvanas horde side ima nas 10tak ...
Tarren Mill horda, guild Stigla voda na Bistrika lvl 16 ili 17, oko 300 charova u guildu, svi s balkana, mozes ući u guild bilo kada.
Ima nas na outlandu horda smo ^^.

Na svakom ih serveru imas ali nije to to kad ti nadjes druga na serveru bolje ti je uzivo drug
dYi je napisao/la:
Ima nas na outlandu horda smo ^^.

Na svakom ih serveru imas ali nije to to kad ti nadjes druga na serveru bolje ti je uzivo drug :)
Hvala, nek si ti to meni objasnio.. nista onda, ukidam Wow odoh se socializirati :P

Ne treba mi drug na Wowu, treba mi veca populacija zbog raidova, aukcije, Tol Barada itd itd.. :P
Gh05T_ je napisao/la:
Hvala, nek si ti to meni objasnio.. nista onda, ukidam Wow odoh se socializirati

Ne treba mi drug na Wowu, treba mi veca populacija zbog raidova, aukcije, Tol Barada itd itd..
Pise sa desne strane koji su low/high realmi, sto otvaras temu koji qrac onda?
Gh05T_ je napisao/la:
Hvala, nek si ti to meni objasnio.. nista onda, ukidam Wow odoh se socializirati

Ne treba mi drug na Wowu, treba mi veca populacija zbog raidova, aukcije, Tol Barada itd itd..
LoooL

Nema veze populacija sa tim,eno hamoroush ili kako vec low populated uber battlegrupa instant bg nadje se i raid a kad cekas que za hc oko 20min za dpsa 5-6min healer 1-2min tank,svejedna ti je populacija bitna je battlegrupa
Stormreaver EU , guild <Raja> sve balkanci ima nas mozda oko 20tak, nismo jos nesto na pve planu ali radi se bit ce pa ako hoces tu si napravi lika,

ako udjes pm Lemme / Njonjo / Kellthas / Cmok , bilo koga

LG

edit : zaboravih napomenut da smo hordasi....
Odgovor ti je lak na ovo:
Najpopularniji serveri otprilike idu ovako
Horda: Al'akir, Haumarosh
Alijansa: Auchindoun, Frostmeane
Ja igram na Al'akiru i Auchindounu moze se javiti ingame
[email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.