Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ATI HD 4550 problem sa cs 1.6

81 pregled · 5 odgovora · otvorena 22.02.2011. u 17:19

gigabyte ATI HD 4550 512MB DDR3. . . grafu sam dobio prije par dana, sad kad sam instaliro cs 1.6 pali ga sve fino, i odem u opcije da postavim na OPEN GL mode uprem apply, izbaci me iz cs-a i izbaci poruku THE SPECIFIED VIDEO MODE IS NOT SUPPORTED THE GAME WILL NOW RUN IN A SOFTWARE MODE. . . instaliro sam najnovije drajvere, instaliro directX i sve to ali o5 nece. . . .
no kad sam podesavo grafu novu pisalo je da treba poslje instalacije i namirivanja grafe nesto kao RESTART IN MS-DOS mode i tu kucat C:> atiflash -p 0 <nomfichier> tako nesto ali ja to nisam uradio, pa jel mozda to razlog :O
- jesi li prije instalacije drivera za grafičku instalirao onaj prvi driver što ti dođe na CD-u ?
K1NAA je napisao/la:
- jesi li prije instalacije drivera za grafičku instalirao onaj prvi driver što ti dođe na CD-u ?
jesam bola :O
Pa i meni je isto tako. Kol'ko sam upućen u to, CS ne može raditi na OpenGL već samo na software il' D3D modu.
TitaniuM je napisao/la:
Pa i meni je isto tako. Kol'ko sam upućen u to, CS ne može raditi na OpenGL već samo na software il' D3D modu.
ja imo Nvidia 7300GT i 8500GT i na obe radilo na OPEN GL ali kako da ati HD 4550 postavim kao defaultni 3d akcelerator??
mrkily je napisao/la:
ja imo Nvidia 7300GT i 8500GT i na obe radilo na OPEN GL ali kako da ati HD 4550 postavim kao defaultni 3d akcelerator??
Pa u opcijama CS-a.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.