Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 40 bodova

FB password recovery :/

205 pregleda · 9 odgovora · otvorena 21.02.2011. u 18:22

Znaci neko mi hack'o fb zbog chipova na pokeru i sad udje on resetuje pw i stavi novi preko msn-a pa ja i tako dok fb nije lock-o to..anyway mene interesuje kako cu vratit' fb acc ?

Fb mi ovo izbaci "Your password could not be reset.
You have reached the limit of password reset attempts. If you are still having trouble accessing your account, please contact us for assistance."

Dao bih vam vise bodova da imam al' et' ^^
Pa kontaktiraj "njih" i oni ce ti u najkracem mogucem roku odgovoriti ;)
asteroID je napisao/la:
Pa kontaktiraj "njih" i oni ce ti u najkracem mogucem roku odgovoriti ;)
Da stvar bude jos gora "No longer in use
Unfortunately this contact form is no longer in use. For more information, please visit our Help Center." xD
imas msn :)
udes na msn i vidis kada si zadnji put promijenio pw na fb jer ti se sve salje u obliku poruke na msn ;)
9-)
L0w je napisao/la:
Da stvar bude jos gora "No longer in use
Unfortunately this contact form is no longer in use. For more information, please visit our Help Center." xD
:S fino ti pise '' nazalost ovaj kontat se vise ne koristi, za vise info posjeti nas Help Centar'' . . . . decko popusio si fb acc
goKuno1 je napisao/la:
imas msn :)
udes na msn i vidis kada si zadnji put promijenio pw na fb jer ti se sve salje u obliku poruke na msn ;)
9-)
Ima drug al' pise samo da se mijenjalo onda s koje ip adrese i kako se pc zove s kojeg je hackan'o znaci ne pise u koji je pw promjenuo..
L0w je napisao/la:
Ima drug al' pise samo da se mijenjalo onda s koje ip adrese i kako se pc zove s kojeg je hackan'o znaci ne pise u koji je pw promjenuo..
drug, trebas dobiti code koji ces ukucati u polje koje ce ti resetovati sifru :)
ako 'oces mozes meni na pm poslati pw od msn i fb da ja probam (mislim ima i boljih od mene al' ja sam ti se javio xD )
pa ak' nemogne pravi drugi profil a ak' mogne ... mogne :P
9-)
Oces moj FB Acc... 2200 frendova 20M na pokeru! Promijenimo sve zivo.. za 50 kM!?
muhamed123 je napisao/la:
Oces moj FB Acc... 2200 frendova 20M na pokeru! Promijenimo sve zivo.. za 50 kM!?
Brate meni treba moj acc sta ce mi 2k ljudi koje nikad u zivotu nisam vidio ? xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.