Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Serveri - Žalbe/Pohvale/Prijedlozi

1.514 pregleda · 9 odgovora · otvorena 19.02.2011. u 15:24

Ovdje pišite žalbe/pohvale ili prijedloge na rad administratora/servera .
ZALBA : Na serveru nema CAMPER ZONE , a 1337 campera pogotovo na infernu ...

i amx_swear.... to bi trebalo sto prije da se postavi
Izbacite ono na pocetku runde da pise koliko para ste dobili zbog neke pozcije bla bla Mislim da je to suvisno na serveru
mirofa je napisao/la:
Izbacite ono na pocetku runde da pise koliko para ste dobili zbog neke pozcije bla bla Mislim da je to suvisno na serveru
Vratite mirofi i meni medalje za g.ba server admine, mi smo bili pioniri sto se g.ba servera tice. Valjda smo toliko zasluzili

Post dobio aplauz od mirofa

je napisao/la:
WalkGuard će se ubaciti danas , a što se tiče amx_sweara to nećemo ubacivati jer previše opterećuje server .
Zalba : zato sto je skinut admin FANTASSY-u :

zasto kad momak svij posao odgovorno radi .....

ZALBA 2 : Na server jos nije postavljen camper zone i to mi ide na zivce .

i da ako necete ubacivat swear onda stavite ono kad neko nesto opsuje da ga gauje neko vrijeme ..

JA SE NADAM DA OVE ZALBE/PRJEDLOGE UZIMATE U OBZIR iako nevjerujem
MorgaN je napisao/la:
Vratite mirofi i meni medalje za g.ba server admine, mi smo bili pioniri sto se g.ba servera tice. Valjda smo toliko zasluzili
Ja sam bio jedno 7 puta admin na gba serverima, i to na surfu, dm, publicu itd.. pa je nikad nisam dobio ( sa drugim accountom )

ZALBA : Kako molim te moze neko da igra sa 66k ID i to manje od 50 postova, cak nema ni 10 postova.. to su sve multi accountovi 90 %... bas mi je glupo to... tek se registruje na gba i on odma moze igrat gba mix...

Valjda je ovo neki vid zalbe
Dignut sada mix, Skandal ga digao usli smo na server. Prvo brat govori udjite svi u spec kako bi igrali on i jos jedan aim map 1 na 1, dobro hajd reko mu nikola nemoze i mi igramo svi aim_map 5 nas bilo i brat mijenja u awp_map a niko ne zeli da igra i govori mu nikola igra se aim_map i promjeni u tu mapu i onda scandal promjeni u awp_map i tako mijenjali nadam se da cete opomenuti skandala.

cya
je napisao/la:
WalkGuard će se ubaciti danas , a što se tiče amx_sweara to nećemo ubacivati jer previše opterećuje server .
Zalba na zNiik u vecini slucajeva kada gubi ili ga boli zub ili timed out uglavnom samovoljno izlazi sa mixeva.
je napisao/la:
Skinut mu je admin prekjuče
Zalba na RI3L zbog izlazenja sa mixeva. (Nije prvi put, naravno)

A za zNikk, nije sto je admin nego i member site = ban OO

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.