Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Black Devil?

97 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.02.2011. u 17:23

Pozdrav ljudi...
Zanima me nesto znaci jedva sam nasao Black Devil ali samo duhan a citam po raznim forumima da je bolje BD cigara nego duhan ali jedva sam i ovo nasao pa me sad zanima dali je fin i dali se mota u rizli ili u slim filteru?

nisam pušač. .

al sam video par puta, obična cigara samo cijela crna 9-)
mrkily je napisao/la:
nisam pušač. .

al sam video par puta, obična cigara samo cijela crna 9-)
Koliko sam cuo je odlicna ali tesko da se moze naci kao cigareta jedino kao duhan!
deklok je napisao/la:
Koliko sam cuo je odlicna ali tesko da se moze naci kao cigareta jedino kao duhan!
Pušio nedavno
- 1. cigareta ti je extra
- od 2. si sit
- od 3. ti se zgadi
Znači,teško sranje / imas okus čokolade i vanilije /
toplo ne preporučujem
Meni je bila poprilicno dobra, mada je nekako djetinjasta.. Ja, koji nisam neki aktivni pusac (( 3 - 5 cigara dnevno )), pusim Davidoff Lights, koje su poprilicno slabe.. Znaci, one su jace od Black Devila :/

Meni su godile, i inace, dim im zaista mirise jako na vaniliju (( cokoladu nisam probao.. )).

A nisu ni skupe.. Otprilike su 6 KM, koliko sam ja izracunao.. (( mislim, 6 KM jeste skupo, ali za takve cigare mislim da nije.. Ili je jednostavno meni bilo nesto novo i neobicno, pa su mi se toliko sivjdlele x) ))
Cigare crne i pise na njima 666 xD .Imaju miris kokosa ( kako sam ja osjetio ) .Nista posebno .
Ja sam ovakve uzeo u Austriji .Kod nas ovde nisam vidjao
vrabaCC je napisao/la:
Cigare crne i pise na njima 666 xD .Imaju miris kokosa ( kako sam ja osjetio ) .Nista posebno .
Ja sam ovakve uzeo u Austriji .Kod nas ovde nisam vidjao
Ima sigurno pogotovo u Sarajevu i neki veci gradovi.... ali moras trazit od trafike do trafike a najbrze ces nac u Tobacco shopovima.....
A cijena i je 6 KM plus slim filter.. jos nekih cca 2-3 KM-a!

Nego mi niste odgovorili na pitanje znaci koja je razlika izmedju tog duhana i gotovoe cigarete? naravno mislim od Black Devil-u?
Pušio sam BD i odlične su cigare, jesu malo skuplje ali... Po meni su bolje kupljene, znaci da kupiš kutiju cigara i da pušiš, nego da motaš duhan u rizlu.

Cigare su predobre, preporučujem svim pušačima i ne pušačima :D
LaquE je napisao/la:
Pušio sam BD i odlične su cigare, jesu malo skuplje ali... Po meni su bolje kupljene, znaci da kupiš kutiju cigara i da pušiš, nego da motaš duhan u rizlu.

Cigare su predobre, preporučujem svim pušačima i ne pušačima :D
E a da mozda taj duhan punim u slim filter isto je kao i bilo koja cigara? a rizla ti je bez filtera to bas ni ne zelim!
deklok je napisao/la:
E a da mozda taj duhan punim u slim filter isto je kao i bilo koja cigara? a rizla ti je bez filtera to bas ni ne zelim!
Ma nije ti problem filter napravit. Neznam, ako imas duhan od BD-a motaj, iako je ljespe kupit cigare jer i papir za duhan od BD-a kupljenog, rizla ta ima "aromu" cokolade tako nesto, pa eto... :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.