Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WOW- KOLIKO JOS?

306 pregleda · 15 odgovora · otvorena 14.02.2011. u 21:49

Pozdrav, ljudi verujem da vas je sve zainteresovao naslov ove teme pa da ne duzim...
Zanima me po vasem misljenju koliko ce se jos wow igrati tj. koliko ce jos biti popularan?
Mislim na privatne servere..
Zato sto bih hteo da otvorim privatni server, ali sam cuo da ce wow trajati tj. biti popularan jos negde oko 2 godine tako da mislim da nema smisla da pocinjem sa tako necim zato sto za nesto ozbiljnije treba 2 godine serveru da se razvije a onda mozda kapne i koji dinar..
PS: Molio bih spamere da se sklone od posta samo one koji imaju neki pametan odgovor takodje da mi obrazloze ako npr. mislis da ce trajati wow privatni serveri 5 godina zasto jos 5 godina..

Hvala svima unapred
Zasto jos 5 godina ? Evo moje misljenje !

Zato sto se vise nece praviti WoW vec sljedece sta ce napravit je world of starcraft .... poslije ide expanzija za WoS ! I najavljeno je poslije world of starcraft-a da ce izaci Wow 2. To sam citao i mislim da ce raja prelaziti za 5 godina na WoS ili na Wow 2 zavisi sta bude za 5 godina
od koga god si cuo da ce WoW biti popularan jos 2 godine slagao te je :D

Dokle god Blizzard bude napredovao sa patchevima i expanzijama bice i privatnih servera tako po meni WoW ce biti popularan jos dugo dugo godina,jeste da neki kazu kako ga je Blizzard malo usrao da tako kazem ali ja tako ne mislim sve ide po planu i programu sto bi se moglo reci oni prodaju expanzije u miliune i miliune primjeraka retaila (originalnog WoW-a) a tek jos kolko ima private servera (i njihovih igraca da ne brojim) tako po meni slobodno digni server ali to je moje misljenje da cujemo misljenje ostalih pa ti razmisli 9-)

Sretno sa serverom :)

@EDIT i da jos sam zaboravio da oni svaki mjesec uzimaju pare za WoW ma nema se sta vise pricati tako da ne vjerujem puno u ovo o World Of Starcraft-u
eLight je napisao/la:
Zasto jos 5 godina ? Evo moje misljenje !

Zato sto se vise nece praviti WoW vec sljedece sta ce napravit je world of starcraft .... poslije ide expanzija za WoS ! I najavljeno je poslije world of starcraft-a da ce izaci Wow 2. To sam citao i mislim da ce raja prelaziti za 5 godina na WoS ili na Wow 2 zavisi sta bude za 5 godina :D
Momak dao svoje mišljenje a ti tu kenjaš..

Mislim da će wow još dosta potrajati, jer, ipak, skoro ko god ga igra, ovisnik je i naravno fan usput.
Ma sve dok igraci placaju ,bice i wowa
Tu se grabe ogromne kolicine novca :)
Sve dok Blizz bude pravio nastavak iza nastavka, toliko će WoW popularan bit.
http://gamers.ba/vijest/12295/blizzard-dobio-parnicu-protiv-privatnog-servera
@vLex citao sam to tako im i treba kad hoce da zarade preko tudjih ledja i tudje igrice :D
Moja prognoza, WoW ce 2012. godine postati najpopularnij zbog toga što će izaći film o WoWu. Pošto Blizzard ima jako veliki budžet, film će vjerojatno biti u 3d tehnici te će se prikazivati u top kinima kao npr. Avatar i sl. što je veoma dobar marketing, te će mu film donijeti još masu novih igrača.

Toliko od mene
Ja koliko znam , prica ima kraj. Ne znam tacno , jos par fini godina se igra sigurno.
MushRoom je napisao/la:
Momak dao svoje mišljenje a ti tu kenjaš..

Mislim da će wow još dosta potrajati, jer, ipak, skoro ko god ga igra, ovisnik je i naravno fan usput.
Ja ne kenjam vec sam dao svoje misljenje ! Logika da ce raja prelaziti na World od Starcraft ako izadje ...
eLight je napisao/la:
Ja ne kenjam vec sam dao svoje misljenje ! Logika da ce raja prelaziti na World od Starcraft ako izadje ...
Ali tu je još uvijek ono ako, a dosta ljudi će se i dalje držati wowa jer će blizzard htjeti balansirati prodaju i jedne i druge igre. Ipak su ovisni o novcu.
Pa ono brate World of Starcraft kako si vec rekao da se zove igra tesko da ce biti bolja od wow-a skoro ko god igra wow ne moze da predje na drugu igru nikako... :D
A to sto je blizard dobio parnicu protiv scape gaming-a to ne nema veze imam foru cisto koriscenje rupa u pravilima tako da mi ne mogu nista..
Sto se tice nastavaka, da li je neko cuo koliko ce tj. da li ce uopste biti nastavaka posle kataklizme?
wowcina je napisao/la:
Pa ono brate World of Starcraft kako si vec rekao da se zove igra tesko da ce biti bolja od wow-a skoro ko god igra wow ne moze da predje na drugu igru nikako...
A to sto je blizard dobio parnicu protiv scape gaming-a to ne nema veze imam foru cisto koriscenje rupa u pravilima tako da mi ne mogu nista..
Sto se tice nastavaka, da li je neko cuo koliko ce tj. da li ce uopste biti nastavaka posle kataklizme?
Definitvno ce biti novih expanzija,
Blizzard je 2003 sastavio listu od zona koje planiraju, i ta lista mu je ukradena i objavljena, a evo kako to i izgleda:

- Draenor Set Azuremyst Isle - 1 to 10 Bloodmyrk Isle - 10 to 20 Eversong Forest - 1 to 10 Quel’thalas - 10 to 20 Hellfire Peninsula - 58 to 62 Zangarmarsh - 60 to 64 Terokkar Forest - 61 to 65 The Deadlands - 63 to 67 Nagrand - 64 to 68 Blade’s Edge Mountains - 66 to 70 Netherstorm - 67 to 70 Shadowmoon Valley - 69 to 70 - Northrend Set Borean Tundra - 67 to 70 Howling Fjord - 67 to 70 Dragonblight - 69 to 72 Grizzly Hills - 70 to 73 Crystalsong Forest - 72 to 75 Zul’drak - 73 to 76 Sholazar Basin - 75 to 79 Storm Peaks - 76 to 80 Icecrown Glacier - 78 to 80 - Maelstrom Set Gilneas - 77 to 80 Grim Batol - 78 to 81 Kul Tiras - 79 to 82 Kezan - 81 to 86 Tel Abim - 83 to 85 Zandalar - 84 to 87 Plunder Isle - 86 to 88 The Broken Isles - 87 to 90 The Maelstrom - 89 to 90 - Plane Set Pandaria - 1 to 10 Hiji - 10 to 20 Wolfenhold - 1 to 10 Xorothian Plains - 10 to 20 The Green Lands - 88 to 91 The Dying Paradise - 91 to 94 The Emerald Nightmare - 94 to 97 The Eye of Ysera - 97 to 100 Deephome - 88 to 91 Skywall - 91 to 94 The Abyssal Maw - 94 to 97 The Firelands - 97 to 100 - Legion Set K’aresh - 96 to 99 Argus Meadowlands - 97 to 100 Mac’Aree - 99 to 100 Maw of Oblivion - 100+

Znači dosad imamo max 85 levela, a u planovima je u to vrijeme bilo 100 levela, tko zna koliko ih je sada u planu, pa možemo očekivati da će biti još najmanje 2-3 expanzije.
2-3 expanzije = 5-6 godina minimum jos wow ce trajati..
Znaci wow ce trajati solidnih 10 godina jos ako budu izbacili jos 2-3 expanzije to je moja licna procena..
Ipak kataklizma ce trajati jos 2-3 godine lagano onda jos 2-3 expanzije uhh :D
Sta vi mislite koliko ce jos trajati?
wowcina je napisao/la:
Pa ono brate World of Starcraft kako si vec rekao da se zove igra tesko da ce biti bolja od wow-a skoro ko god igra wow ne moze da predje na drugu igru nikako... :D
Na Blizzconu u oktobru 2011 tj ove godine najavljeno je da ce biti vise detalja o sljedecoj wow expanziji.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.