Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 200 bodova

Udomljavanje !

295 pregleda · 11 odgovora · otvorena 12.02.2011. u 15:09

Hitno mi treba neko ko je voljan udomiti jednog prelijepog patuljastog zeku, bijele boje. Zeko je stvarno prelijep ima lijepe roze oci i usi, cist je i bio je kdo veterinara. Ja sam ga dobio na poklon, ali nazalost nemam uslove jer vec imam jednu macu. Onaj ko ga udomi bice sretan uz njega, sad mu je mali period linjanja, malo mu dlaka opada jer se mijenja godisnje doba, ali to brzo prolazi. Takodjer se ne morate brinuti za hranu, jer cu ja dati i hranu i ono na cemu spava, kao piljevina neka. Stvarno mi je neophodan neko ko moze udomiti ili ako znate gdje da ga poklonim, pjonirskoj dolini ili slicno. Slican je ovome na slici.

EDIT : Zahvaljujem se Ismetu, ja sam sad otisao do Mejtasa i momak je primio zeca, koji je zaista prelijep. Hvala ti IFC jos jednom i vidimo se
Zaboravio sam reci, kontakt telefon 062 562 - 117
Ja imam patuljastog kunica, pa cu dodati nesto na tvoj tekst

Ne smrdi, nuzde obavlja samo u svom kavezu koji je dovoljno cistiti svaka 2-3 dana. Nije tezak za odrzavanje a umiljati su samo tako Ko god ga uzme nece se pojakati
Moram jos dodati za sve koji nisu probali zecetinu. Znaci meso im je predobro i preukusno. Jedina mana je sto se mora dugo prziti ili okretati u zavisnosti od nacina na koji zelite da ga spremite. Naces nekog sigurno ako ne u prvu svrhu onda u ovu drugu.
Oću ja , treba za čorbanca.
wopa je napisao/la:
Oću ja , treba za čorbanca.
je**m ti mile ahahahahah
NIKOLAAAa je napisao/la:
je**m ti mile ahahahahah
Odjebi mi iz života. -.-
wopa je napisao/la:
Odjebi mi iz života. -.-
Uredu je mogo sam ga i ja za supe jarane bez zajebancije udomio ga je ovaj gore Ismet al hvala svakako
wopa je napisao/la:
Odjebi mi iz života. -.-
Ako ikoga treba banovat' sa Gamersa, to s' ti.
Seksanna je napisao/la:
Ako ikoga treba banovat' sa Gamersa, to s' ti.
Bio je on više puta banovan.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.