Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Internet TXTV - Tuzla

196 pregleda · 14 odgovora · otvorena 07.02.2011. u 23:06

Vozdra,

Znam da tema nije za ovaj forum al posto ISP nema svoj forum zamolio bi da se tema ne izbrise..

Ovak interesuje me ko ima TXTV Kablovski Internet jel ima posljednjih dana los internet ping velik, spor download, sporo ucitava stranice itd... ?

btw: Koji je trenutno najbolji internet u Tuzli i da li znace ocel uskoro bit dostupan xDSL(Logosoft) ili Telemach il bilo koji drugi provider koji je preko kabla... ?

-.-'
Cuo sam da bi telemach trebo doc kod nas tam negdje u 5, mjesecu (pouzdani izvori ) a i logosoft nije tako daleko , sad ce i to vjerovatno

trenutno najbolji;

jedini koji ima(( ne racunamo ta kablovska shit ) jbt bh telecom adsl - zalosno kad je to najbolji
cRANk je napisao/la:
Cuo sam da bi telemach trebo doc kod nas tam negdje u 5, mjesecu (pouzdani izvori ) a i logosoft nije tako daleko , sad ce i to vjerovatno

trenutno najbolji;

jedini koji ima(( ne racunamo ta kablovska shit ) jbt bh telecom adsl - zalosno kad je to najbolji
ma bjezi drze monopol -.-' ne zna se koji je gori il bht il txtv oba prvih par mjeseci perfekt kasnije ko k...

btw. Jesil ti cuo za ovaj neki net sto preko Bijeljene uzimaju, cuo sam jeftin, a dobar ne pada konekcija i stabilan ?
LenoX_ je napisao/la:
ma bjezi drze monopol -.-' ne zna se koji je gori il bht il txtv oba prvih par mjeseci perfekt kasnije ko k...

btw. Jesil ti cuo za ovaj neki net sto preko Bijeljene uzimaju, cuo sam jeftin, a dobar ne pada konekcija i stabilan ?
Nisam, kako se zove tacno? A nadam se da ce telemach kod nas doc uskoro pa da se ne patimo vies sa ovim govnima
LenoX_ je napisao/la:

1.3. bh telecom prelazi na FLAT. Ako nisi čuo...

Ja sam isto bio na rubu živaca jer mi svaki mjesec dolazi 120+ KM za ADSL račun, al et valjda će sad biti bolje sa flatom jer neću imati priliku preći jbnih 20 gb.
I kod mene je TXTV. Uzasno spor ima mjesec dana.
Al' eto, covjek se sve nada bice bolje. Valjda ce popraviti ubrzo.
Najmanje se nadaj da ce adsl biti bolji stim sto prelazi na flet sve je to sranje ali ipak najbolje za ovo nase podrucje :(
LenoX_ je napisao/la:

sto bezze gluposti valjas da nevalja telecomov net, najstabilniji je od svih 100%, kad je nestalo konekcije?, brzina uvjek ista ping je jedino zezo kad su bili radovi... sad kad uvedu flat netreba mi brza konekcija od 2 megabita nisam retard da skidam 300 gb gluposti i na kraju to ne iskoristim.. bitna je stabilnost djaba ti 1gigabit ako ce padat konekcija...
shoT je napisao/la:
sto bezze gluposti valjas da nevalja telecomov net, najstabilniji je od svih 100%, kad je nestalo konekcije?, brzina uvjek ista ping je jedino zezo kad su bili radovi... sad kad uvedu flat netreba mi brza konekcija od 2 megabita nisam retard da skidam 300 gb gluposti i na kraju to ne iskoristim.. bitna je stabilnost djaba ti 1gigabit ako ce padat konekcija...
Ne pricam glupost ima stv korisnika koji se zale na njeg, pogotovo kad je vikend...Imao sam bht adsl al sam se izjebo snjima tako da ih ne planiram vise...
Ljudi se žale radi svojih grešaka 99%. Znam iz iskustva sa prijateljima, modeme drže kod radijatora i na vlažnim mjestima, od ADSL konekcija naprave wireless(kako bi ležali i igrali) što je znatno sporije, modem gaze nogama po podu i slično, sve se to pokvari
Brkaju po hgate ipovima bla bla i onda nesto z*****.
LenoX_ je napisao/la:

Kazes tebi loos sta bi reko za mene placam 40 km

I ja imam txtv i konekcija je stvrno losa a cuo sam da su im krali pojacala za konekciju iz sanducica.A i radi snjega isto mozda je losa al to nema neke veze ja msm da je to sto su krali pojacala
Imam i ja txtv i konkretno, net je samo loš za igranje cs'a.

Ostalo je manje više OK.

Najviše me nervira što CS ne mogu da igram jer ping varira od 20-60 prebrzo i nemoguće je kontrolisat recoil.

Probo sam sve moguće boostere i te fazone ali situacija i dalje ista...Ajd da barem ping stoji na 50 uvijek pa bilo bi bolje, već ovako varira što je najgore.
Net je SMECE, eo nemoze niko igrat sa tog neta, Cabal Online (EU) !
TXTV TUZLA ,FAK YA !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.