E vako fanovi zeusa..govorim jos jednom.Nisam rekao da je zeus los igrac nego "da je los naspram ostalih"!!!.To je moje misljenje i tacka..
A sada da se malo osvrnem na druge igrace koji su u topu ladera..
4k.grubby..solo:273-53..total:727-115
apm70maphacks(grubby takodje).solo:200-28
4k.zeus......solo:545-313..total:779-378..(naravno zahvaljujuci AT-u)znaci zaus ima scor 545-313 samo solo a ostale pobjede je dobio na Aranged teams.
Sk.insomnija..solo:254-62..total:418-88.
Apm70..solo:276-53..total:312-57/neki kazu da je maphacker)
I jos puno dobrih igraca koje nisam nabrojao....
Da ne pisem dalje jer nema potrebe.Dovoljno je reci samo da je grubby u topu ladera sa dva nicka..A razlog sto nije prvi je mnogobrojni turniri na kojima igra..E i disha ako si dobar sa zeusom pitaj ga jel placa grubby At jer na njegovom acc pise slijedece ..............................................Lessons $20/hour (or AT the time's worth) ..Haj pa mi javi !!! ";,;"
A sada da se malo osvrnem na druge igrace koji su u topu ladera..
4k.grubby..solo:273-53..total:727-115
apm70maphacks(grubby takodje).solo:200-28
4k.zeus......solo:545-313..total:779-378..(naravno zahvaljujuci AT-u)znaci zaus ima scor 545-313 samo solo a ostale pobjede je dobio na Aranged teams.
Sk.insomnija..solo:254-62..total:418-88.
Apm70..solo:276-53..total:312-57/neki kazu da je maphacker)
I jos puno dobrih igraca koje nisam nabrojao....
Da ne pisem dalje jer nema potrebe.Dovoljno je reci samo da je grubby u topu ladera sa dva nicka..A razlog sto nije prvi je mnogobrojni turniri na kojima igra..E i disha ako si dobar sa zeusom pitaj ga jel placa grubby At jer na njegovom acc pise slijedece ..............................................Lessons $20/hour (or AT the time's worth) ..Haj pa mi javi !!! ";,;"
Vaze se turniri i vazni mecevi na cg. Npr crazyassasin je brio no1 na oba americka servera ali ga niko nije cijenio. Zasto? Zato sto kad dodje na turnir ispadne u 1 kolu. A ti nisi informisan pa pricas gluposti. Ako zeus nije dobar zasto je osvojio tolike turnire, pobjedjivao showtime, apm80, insomniu, grubby i da ne nabrajam vise. Najbolji igrac Europe po meni je grubby ali to je subjektivno. Razlika izmedju top 50 je minimalna. Jedan krivi potez, raspolozenje je sve sto odlucuje. I ne pricaj gluposti oko turnira jer grubby ide na isto turnira koliko i zeus. Intel ih salje obojicu. Informiraj se pa onda pricaj
(moje misljenje) jer sam gledao oko 10tak njegovih replaya .. i sve je izgubio ... 
)