Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW Cataclysm

171 pregled · 12 odgovora · otvorena 04.02.2011. u 01:38

Vecer raja

eo ovako kao sto svi znate wow cataclysma je vec izasla i eo ja sam je napokon zbavio,te nakon instalacije i ostalog shita usao sam u igru te primjetio da mi neradi ni jedan addon koji mi je radio na WotLK expanziji.

sad mene zanima dali neko vec igra dosta ove cataclysme da mi pomogne oko ovih novih addona da mi da link da downloadam i to jer sam trazio po netu i slabo skroz

unaprijed hvala 8-)
lol pa nova expanzija novi addoni odnosno novi update-i za addone..potrazi malo bolje i naces :)
Koze je napisao/la:
lol pa nova expanzija novi addoni odnosno novi update-i za addone..potrazi malo bolje i naces
kako da ih update ove svoje sto imam sa WotLK?
Addoni su ti out-of-date tj. za novi patch/expanziju su izašle nove verzije toga addona, koje moraš skinuti.

curse.com Addons, tu imaš sve najbolje addone, ukupno 5-6 tisuća...
Valjda ih znaš download. Kad si ih download, uđi u WoW folder (najčešće Crogram filesWorld of Warcraft) pa zatim u -> Interface -> AddOns, i tu su ti dosadašnji addoni. Samo ih zamijeni novima koji su up-to-date.

GL
Gamers_ba_kruh je napisao/la:
Addoni su ti out-of-date tj. za novi patch/expanziju su izašle nove verzije toga addona, koje moraš skinuti.

curse.com Addons, tu imaš sve najbolje addone, ukupno 5-6 tisuća...
Valjda ih znaš download. Kad si ih download, uđi u WoW folder (najčešće Crogram filesWorld of Warcraft) pa zatim u -> Interface -> AddOns, i tu su ti dosadašnji addoni. Samo ih zamijeni novima koji su up-to-date.

GL
da eo sve sam poskido i zamjenio sa novim al jedan i to glavni mi nece questhelper za lvlanje ni da se extraktuje ni nista,kad hocu da extrakt pise:

C:/Documents and Settings/Administrator/Desktop/QuestHelper-4.0.3a.115rm2.zip: The archive is either in unknown format or damaged

to pise kad hocu da extrakt quest helper na desktop ili u addons isto
ShOoRtY je napisao/la:
da eo sve sam poskido i zamjenio sa novim al jedan i to glavni mi nece questhelper za lvlanje ni da se extraktuje ni nista,kad hocu da extrakt pise:

C:/Documents and Settings/Administrator/Desktop/QuestHelper-4.0.3a.115rm2.zip: The archive is either in unknown format or damaged

to pise kad hocu da extrakt quest helper na desktop ili u addons isto
Ma... questhelper ti uopće više ni ne treba.
Blizzard je ko napravo vlastiti QuestHelper (dođe ugrađen u WoW, nije addon), tako da ga nemoraš skidati.
pa kako ga ja nemam jel se treba negdje upalit ili wtf
ShOoRtY je napisao/la:
pa kako ga ja nemam jel se treba negdje upalit ili wtf
Pa moraš ga imati ako igraš na orginalu Klikneš "M" i treba ti biti ko u questhelpera objekti na mapi...

Jedino ako igraš na private, onda neznam.
wowmatrix.com - updatea addone
wowinterface.com - skidaj odavde addone

Post dobio šamar od yassa

odes na

http://www.curse.com

skines njihov program, instaliras, i kad ga pokrenes on ce da skenira tvoje addone i da ih updejta ( to ces ti manualno morati radditi)

eto tolko o tome, lakse ti je vako nego skidati svaki pojedinacno.
Savage je napisao/la:
odes na

http://www.curse.com

skines njihov program, instaliras, i kad ga pokrenes on ce da skenira tvoje addone i da ih updejta ( to ces ti manualno morati radditi)

eto tolko o tome, lakse ti je vako nego skidati svaki pojedinacno.
thx eo skino sam sa curse.com curse client i po updato sve zivo

hvala svima 8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.