Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

2 kompjutera u jednom kucistu?

105 pregleda · 5 odgovora · otvorena 28.01.2011. u 21:39

Pozdrav, da li zna neko kako bih mogao da na jedno kuciste prikljucim 2 monitora, tako da bih ostvario 2 nezavisna racunara...

Sta mi treba i kako bih to mogao uraditi.

I jos jedno pitanje, imam wirless ruter za ADSL kako bih mogao da zakljucam ili nesto slicno da, kako bih mogao samo ja koristiti, ili neko ko moze koristiti ga ali da prethodno mora ukucati nalog ili sifru... Ako me kontate.. Hvala
Na wiireless samo stavi ono WEP key i riješen problem :D
GL
TAU je napisao/la:
Na wiireless samo stavi ono WEP key i riješen problem :D
GL
/
2 kompjutera ne mogu postojati u jednom kucistu....
2 usera mogu tako sto napravis 2 razlicita accounta od kojih ces jedan npr ti koristit jedan ti brat...al ne mogu oba istovremeno...
2 monitora mozes prikljuciti samo ako ti graficka karta ima 2 izlaza...

kako ja znam ne moze ti niko pristupiti tvom netu osim onoga ko ima tvoj username i pw....iako imas wrouter...
Ja sam prikljucivao 2 monitora pomocu jedne centralne
al 1 centranlu ne mozes koristit kao 2 centralne
Teško da ćeš postići to da od jednog kompjutera napraviš dva. Možda postoji neka mogućnost da napraviš neke fazone sa virtuelnom mašinom pa da nekako razdvojiš ali to je i komplikovano a i stabilnost je upitna skroz. Mada, to je više za eksperimentisanje nego za svakodnevnu upotrebu. Da ne filozofiram. :D

Kad sam tek pročitao temu, mislio sam da tražiš onaj mali dodatak što jedan monitor može spojiti na dva ili više računara.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.