Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

World of Warcraft -Cataclysm

218 pregleda · 13 odgovora · otvorena 28.01.2011. u 03:53

Znali neko mozda kada ce izaci imali kakvih vijesti ??????
izisao je vec jaraneeee
sNiiz je napisao/la:
izisao je vec jaraneeee :D
Jel izasao za fush servere znam da je izasao za Orginal iteresuje me ovi serveri sto se neplacaju...
Worgen je napisao/la:
Jel izasao za fush servere znam da je izasao za Orginal iteresuje me ovi serveri sto se neplacaju...
to ti ne bih znao reci,ali cisto sumnjam
Worgen je napisao/la:
Nisu još privatni serveri izašli,strpi se još malo. :)
Na privatne servere oni na moltenu -_- rekli su tek 19.feb.2011. da dolazi znači zvanični " 4.0.0 " pa onda kad krenu update svaki dan ces imati sta skidati . ja igram na moltenu pa sam tako čuo GL
Kako sam citao,blizard je nesto uradio da se nemogu fus serveri igrati na kati,ostaje nam da vidimo.
Worgen je napisao/la:
Najvjerovatnije za pola godine ce ti izaci na privatnim serverima,jer tesko je napraviti to ipak je to privatni server..bug etc.
FireFix je napisao/la:
Kako sam citao,blizard je nesto uradio da se nemogu fus serveri igrati na kati,ostaje nam da vidimo.
urajdena je zastita da bi se privatni serveri mogli igrat mora se instalirati "patch" ili drugim rijecima moddati client igre, a to je po blizzardovim TOS zabranjeno,ali ekipa sa arc emua je to vec izdala pod drugim imenom pa ko voli nek izvoli :P
bOnZa je napisao/la:
Najvjerovatnije za pola godine ce ti izaci na privatnim serverima,jer tesko je napraviti to ipak je to privatni server..bug etc.
4 mjeseca ovi developeri prognoziraju :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.