Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta je bolje FIFA 11 ili PES11!!

259 pregleda · 20 odgovora · otvorena 25.01.2011. u 22:02

Ja nisam neki fan sportskih igara, ali eto ne bi bilo na odmet da probam.Sta mi preporucujete:
FIFA 11 ili PES 11
Neki kazu da je PES bolji zbog grafike , ali ja ne gledam samo grafiku nego i gameplay,AL i ostalo.
Da cujem vasa misljenja!!!
- Meni je PES 2011 mnogo bolji od fife , ali nije ni fifa loša .
Po meni FIFA
koliko ja znam grafika je bolja na PES-u. Ali meni je drazi pes nekako se lakse igra, a i naviko se :D
Zar se FIFA još igra

PES ftw.
PES
Meni je PES uvijek bio bolji od fife... FIFA po meni nevalja... ali svako ima svoj ukus
jednostavno

PES @ PC
FIFA @ Konzole

:)
Na svim stranicama koje se bave recenziranjem igrica, FIFA 11 odnosi laganu i ubjedljivu pobjedu ( moram dodati i rutinsku ).

I sam imam obje igre za PS3, i strucnjaci su definitivno upravu.

FIFA11>PES 2011

Da me nebi pitali zasto rutinsku, evo zbog cega:

FIFA 08>Pes 2008
FIFA09>Pes 2009
FIFA10>Pes 2010

Eto zasto : )
PES - Definitivno

FIFU nikad nisam volio
qround je napisao/la:
PES @ PC
PES @ PlayStadion
PES @ Gdje god može 8)
HAHAHAH, što se slatko ismijah. :)

Vidi se da nisi igr'o FIFU na Xboxu, PS2/3, pa pričaš nešto.
Fulio si pdf. Nabavis obje igre i isprobas jer su misljenja podjeljena. Meni su Konamijevi fudbali uvijek bili bolji, WE, MLS i PES.
PES je bolji za PC dok FIFA owna PES na PS3 i Xbox360 po svim recenzijama i ocjenama, također i po broju prodanih kopija.
tako da ako imas PS3 ili Xbox360 uzmi obavezno FIFU11, ako imas PC onda ipka PES
druze mislim da ti je pitanje poglupo,najbolje ti je da probas obe igre i uvjeris se koja ti bolje odgovara
ja sam licno prvo probao FIFU i gledam ono e bas super konacno lici na nesto
ali kad sam poslije toga probao PES eee j**o fifu
Ma jarane svako ima svoje imas ljude koji ne igraju pes nikako samo fifa znaci kao u mene rodjak... i njemu je fifa najjaca naravno a tako i nekom ko igra samo pes npr ja sam igrao i fifu i pes i meni je pes bolji mozda zato sto sam navikao na njega.. al svako ima svoje jbg

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.