Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba public ban

222 pregleda · 11 odgovora · otvorena 25.01.2011. u 16:57

Nisam u toku, tako da ne znam jel pravi pod forum..

Samo bi želio reči da na serveru igraju poprilično mutavi igrači, čast izuzecima. Svaki igrač proziva ako po rundi ubijes vise od 3-4 lika, previše smaraju nemože se ni igrati kako treba. O kenY-u nebi komentirao..

[Server] GAMERS.ba Public by kgb-hosting.com
[Server] GAMERS.ba Public by kgb-hosting.com
[Name] Samo pusti neka traje traje! [STEAMid] STEAM_0:1:34336140 [IP] 178.58.65.209:27005
[Admin] KenY. [Reason] 1 - 16:50:32
[Date/Hour] 01/25/2011 - 16:50:32
[Website] Visit to be unbanned
[Name] Samo pusti neka traje traje! [STEAMid] STEAM_0:1:34336140 [IP]
178.58.65.209:27005
Kicked by Console: "neka (banned permanently)"
Kicked :"neka (banned permanently)"

[B]Svet je pun bivsih ortaka i ljubavi, i bivsih ljudi.
Emotivnih bogalja i hendikep-cudi.
Al‘ to nije vredno boranja Kraljevica Marka,
kad im nije bio bolji vrabac u ruci - sta sad.
Moj kez je suncan, disem na pogon solarni.
Nabodite se u iglu na ledenu iglu, medvedi polarni!
Maleni ljudi sto vas je***a kompleks,
baroni veci nego Sasa Koen.
I sve sto se hoce jeste kofa tvoje zuci,
da ucis od mucnih kako i ti da mrzis.
Da te jede jed, da prsnes i pustis
i vrisnes: „Mrzim!“ Tad si s njima u trupi, glupi.
Zato moj novi izdavac zove se hejt:
otkad me je izdao, totalno sam oke!
Neke ljude prezirem, ali veruj, to je sve.
K’o Cee-Lo, zelim im sve najbolje, uz “j**i se”.
I sve je lepse kada, za promenu, zagrlis sebe,
i nastavis da dajes se ceo onima koji cene.
Celih deset dina delilo me od ove pesme…[/B]
Eo brate nevezanosto si dobio ban, al sto fino ne udjes sa normala nikom i cao.Mislim admin treba te pratit i to sve al ne znam sta se glumi sa tim fake nikovima.
Fragnatic je napisao/la:
Eo brate nevezanosto si dobio ban, al sto fino ne udjes sa normala nikom i cao.Mislim admin treba te pratit i to sve al ne znam sta se glumi sa tim fake nikovima.
uzivaju oni kad ih moras pitat rl nik. netreba vas ni unban...glume mangupe po serverima i onda bale sto su ban dobili
Fragnatic je napisao/la:
Qme ne znam kakve veze ima nick.. Da sam stavi nick iNDEV isti ku**c bi bio
a bili mogo ja dobiti unban od strane Administracije. Banovan sam prije 2 mjeseca i sada nemogu nikada da udjem na g.ba !

Hvala,
Arrmiin je napisao/la:
a bili mogo ja dobiti unban od strane Administracije. Banovan sam prije 2 mjeseca i sada nemogu nikada da udjem na g.ba !

Hvala,
kako ti ide drugi nick ovdje ?
JoH_KuMe je napisao/la:
kako ti ide drugi nick ovdje ?
kakav nick? Gdje ?
@offtopic

Vi gore što pišete da stavi rln: što bi on stavljao svoj rln ako neće. Ne možete mu narediti. Znači sad admin vidi neko npr skor 20:0 i on ga ban, a da mu je nick npr. ENTEL nebi ga banovao. Njegova je dužnost da ga pregleda.

ENTEL nije ništa za tebe nego primjer dajem nick.
e moj rođak normala da cu te otrest kad sam 10000 puta pitao rln ti nista, i zasluzio si dinamicki ban CAO !
KenYYY je napisao/la:
e moj rođak normala da cu te otrest kad sam 10000 puta pitao rln ti nista, i zasluzio si dinamicki ban CAO !
AHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH KOJI SI TI CAR! HAHAHAHAHAHAAHHAAH, PROZIVALI ME ONI LEVATI CITAVO VRIJEME, SAMO OD JEDNOM BAN TUFFF, NIKO ZA RL. NICK NIJE PITAO NELUPETAJ GLUPOSTI!
iNDEV je napisao/la:
AHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH KOJI SI TI CAR! HAHAHAHAHAHAAHHAAH, PROZIVALI ME ONI LEVATI CITAVO VRIJEME, SAMO OD JEDNOM BAN TUFFF, NIKO ZA RL. NICK NIJE PITAO NELUPETAJ GLUPOSTI!
ma kakvi gdje bi ja pitao :* vas 20 igra sa nekim retardskim nikovima pod kojima su vecinom citeri , 1000 puta sam napisao BIJELIM stavite rl nikove a vi nista pa jaro nemam ja vremena da provjeravam 30 ljudi stavi rln da znam ko si igraj ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.